- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
günlerden bir gün, işe gidiyorum ve abimlere uğradım kahvaltıya, çay içiyoruz ve 5 dk içinde çıkacağız evden, çayımı yudumlarken birden benim motorun alarm ötmeye başladı, hemen koştum balkona ve bir baktım dayının biri benim motorun ön tekerini tekmeliyor. indim aşağı hemen ve dayının yanına gittim ve aramızda ki diyaloh;
dayı: bu motor senin mi?
ben: evet amca, benim,
dayı: garajın önüne park etmişsin, senin yüzünden arabayı çıkartamıyorum.
ben: abimlere kahvaltıya geldim, 2 dakikaya çıkacaktım zaten.
dayı: benim 2 dakikam da değerli,
ben: kusura bakmayın amca, bir daha olmaz.
sonra o dayı abimlerin ev sahibiymiş tabi
ve abimin söylediğine göre sinir hastası biriymiş.. tabi sonraki günlerde abimlere gidip gelirken karşılaştığımız oluyor ve güler yüz ile selam veriyor dayı, çok sinirli ve zayıf bir dayı.. zaten ben suçlu olduğum için üsteleyecek bir durum yoktu ve sonra hiç bir sorun yaşamadık hatta tam tersi olarak iyi bir izlenim bıraktık...
size önerim; araç sahiplerini kibarca uyarın, aynı hatayı 3. kez yapana karşı kibar olmanın faydası yok demektir. bazen bilemiyorsunuz, bazen kötü sandığınız insanlar iyi birileri olabiliyor ve bunu ilk anda anlayamıyorsunuz..
size karşı park sorunu çıkartan insanlar bunu sürekli mi yapıyor ve kötü insanlar mı? bunu bilmek lazım, eğer kötü insanlar ise ben olsam polise durumu anlatırdım, polislerden yardım isterdim. eğer sorun devam ederse de artık ne yaparsın bilemem, benim kendime özel yöntemim var ve hiç teklediği olmadı, hep çalışır bu yöntem
ama bana özel, önerilecek bir yöntem değil.
edit: polislerin yardım etmesi lazım, zıvanadan çıksın polisler.
dayı: bu motor senin mi?
ben: evet amca, benim,
dayı: garajın önüne park etmişsin, senin yüzünden arabayı çıkartamıyorum.
ben: abimlere kahvaltıya geldim, 2 dakikaya çıkacaktım zaten.
dayı: benim 2 dakikam da değerli,
ben: kusura bakmayın amca, bir daha olmaz.
sonra o dayı abimlerin ev sahibiymiş tabi
size önerim; araç sahiplerini kibarca uyarın, aynı hatayı 3. kez yapana karşı kibar olmanın faydası yok demektir. bazen bilemiyorsunuz, bazen kötü sandığınız insanlar iyi birileri olabiliyor ve bunu ilk anda anlayamıyorsunuz..
size karşı park sorunu çıkartan insanlar bunu sürekli mi yapıyor ve kötü insanlar mı? bunu bilmek lazım, eğer kötü insanlar ise ben olsam polise durumu anlatırdım, polislerden yardım isterdim. eğer sorun devam ederse de artık ne yaparsın bilemem, benim kendime özel yöntemim var ve hiç teklediği olmadı, hep çalışır bu yöntem
edit: polislerin yardım etmesi lazım, zıvanadan çıksın polisler.
Son düzenleme: