adaletten bir beklentim kalmadığı için davamdan vazgeçeceğim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Malum eskiler bilir şu an kullanmış olduğum motorsikletim cbr 600 f 2007 yılında çalınmıştı ,aradan geçen 7 aylık süre sonrası bir tesadüf sonucu bulmuştuk ,bulunduktan sonra geçen zaman içersinde motorumu çalan ve çalan kişiden alan şahısların isimleri ,belli olmasına rağmen ,aradan geçen 3 senelik zaman içersinde söz konusu sanıklar hakkında hiç bir kanuni yaptırımda bulununmadı ,üstüne üstelik bana mahkemeden gelen ,ifade vermeye çağrı pusulalarına müteakiben gitmiş olduğum mahkemelerde ilgili savcının ,nerdeyse davacı oldum diye tersler tavırları ,beni bu olaydan yeteri kadar soğutmuştur ..
Artık işimden gücümden izin alarak gitiiğim bu davalardan herhengi bir sonuç çıkmaması ,çalan ve çalıntı malı alan kişilerin elini kolunu sallayarak dışarıda gezmesi ve yetkili mercilerin ,benim gibi mağdur durumda olan birine karşı olan tavırları neticesinde son gelen pusula ile önümüzdeki günlerde mahkemeye gidip davamdan vazgeçeceğim ,çünkü sonu görünmeyen bir yolda defalarca iş yerinden izin alarak yolcu olmanın gereği yok ,malınıza sahip çıkın ve bu ülkede benim düştüğüm bu durumlara düşmeyin :cat:
Ancak vergisini son kuruuşuna kadar veren bir vatandaş olarak kul hakkımı hiç bir zaman helal etmiyorum çalanlarada ,çalıntı malı alanlarada kanun temsilcilerinede ...
yzacak çok daha fazla şey var ama .... :farao:

bizimde başımıza buna benzer olaylar geldi... şunu söyleyebilirimki, bu ülkede yasal yollardan hakkını arayamazsınız... tecrübe edilmiş ve denenmiştir... formalitelerle uğraştırıyolar sonuç çıkmaz.. HAYAL

bu arada çok geçmiş olsun

ya aga geçen motorumda bagaj bagı lastikli olanlardan vardı onu bile çaldılar arkadaşya topu topu 3 tl likşey ya :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi keresinde babamın motorunu çingeneler çalmıştı, çalındıktan bir saat sonra telefon geldi, şu mahalleye gelin 150tl verin motorunuzu alın demişlerdi, benim babamında tanınmışlığı olduğu için adamlar korkup motoru bizim dükkanın önüne bırakıp kaçmışlar

Avrupanın en büyük adalet sarayı Çağlayan'da, dünyanın da en büyük adalet sarayı Kartal'da inşaat halinde. Bakırköydeki de hiç bişeyin olmasa Türkiye'nin en büyük adalet sarayıdır herhalde. Sanki okul,hastane,kütüphanenin en büyüğünü yapıyolarmış gibi utanmadan bina yüksekliğinde bir de tabela dikmişler dünyanın en büyük adalet sarayı burada yükseliyor diye. İnşaatlar bitsin siz birde sonrasını görün. Bütün İstanbul'daki panolarda reklamını yapacaklar. Bizde sevineceğiz oo en büyük adalet sarayları bizde diye.Benim gözümde adalet binaları ne kadar küçük olursa ülkede işler okadar güzel işliyor demektir. Ne deseniz haklısınız.

Hırsızlık neredeyse takdir edilecek bu ulkede..............
Neresinden tutup hangi aymazlıga, hangi vurdumduymazlıga, hangi yanlısa kufredeyim....

Avrupanın en büyük adalet sarayı Çağlayan'da, dünyanın da en büyük adalet sarayı Kartal'da inşaat halinde. Bakırköydeki de hiç bişeyin olmasa Türkiye'nin en büyük adalet sarayıdır herhalde. Sanki okul,hastane,kütüphanenin en büyüğünü yapıyolarmış gibi utanmadan bina yüksekliğinde bir de tabela dikmişler dünyanın en büyük adalet sarayı burada yükseliyor diye. İnşaatlar bitsin siz birde sonrasını görün. Bütün İstanbul'daki panolarda reklamını yapacaklar. Bizde sevineceğiz oo en büyük adalet sarayları bizde diye.Benim gözümde adalet binaları ne kadar küçük olursa ülkede işler okadar güzel işliyor demektir. Ne deseniz haklısınız.

o adalet saraylarının inşaatına ben malzeme veriyorum ,ne adaletsizliklerle alınıyor o ihaleler bilebilirmisin soba borucusuna ,inşaat ihalesi veriliyor be :queen:

Bu ve buna benzer konuların neden böyle olduğuna dair isim vermeyeceğim kişilerle yaptığım konuşmalar da elem verici sebebi şu oldu; ellerinde o kadar çok vaka var ki, dosyaları mağdur tarafı yıldırarak kapatma yönüne gittikleri bir taktik olduğu idi. Ne büyük felaket...

Bu ve buna benzer konuların neden böyle olduğuna dair isim vermeyeceğim kişilerle yaptığım konuşmalar da elem verici sebebi şu oldu; ellerinde o kadar çok vaka var ki, dosyaları mağdur tarafı yıldırarak kapatma yönüne gittikleri bir taktik olduğu idi. Ne büyük felaket...

il emniyet müdürü bir dostumun söylediği ile aynı :rendeer:

Malum eskiler bilir şu an kullanmış olduğum motorsikletim cbr 600 f 2007 yılında çalınmıştı ,aradan geçen 7 aylık süre sonrası bir tesadüf sonucu bulmuştuk ,bulunduktan sonra geçen zaman içersinde motorumu çalan ve çalan kişiden alan şahısların isimleri ,belli olmasına rağmen ,aradan geçen 3 senelik zaman içersinde söz konusu sanıklar hakkında hiç bir kanuni yaptırımda bulununmadı ,üstüne üstelik bana mahkemeden gelen ,ifade vermeye çağrı pusulalarına müteakiben gitmiş olduğum mahkemelerde ilgili savcının ,nerdeyse davacı oldum diye tersler tavırları ,beni bu olaydan yeteri kadar soğutmuştur ..
Artık işimden gücümden izin alarak gitiiğim bu davalardan herhengi bir sonuç çıkmaması ,çalan ve çalıntı malı alan kişilerin elini kolunu sallayarak dışarıda gezmesi ve yetkili mercilerin ,benim gibi mağdur durumda olan birine karşı olan tavırları neticesinde son gelen pusula ile önümüzdeki günlerde mahkemeye gidip davamdan vazgeçeceğim ,çünkü sonu görünmeyen bir yolda defalarca iş yerinden izin alarak yolcu olmanın gereği yok ,malınıza sahip çıkın ve bu ülkede benim düştüğüm bu durumlara düşmeyin :cat:
Ancak vergisini son kuruuşuna kadar veren bir vatandaş olarak kul hakkımı hiç bir zaman helal etmiyorum çalanlarada ,çalıntı malı alanlarada kanun temsilcilerinede ...
yzacak çok daha fazla şey var ama .... :farao:

arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle...yerinde olsam direk iç işleri bakanlığına kişiye özel iadeli tahütlü dilekçe yazarım.sigorta yüzünden arabamızı bağlamışlardı geçenlerde direk iç işleri bakanlığına kişiye özel dilekçe yazdık.sonucu bekliyorum

zaten sonucu burda paylaşıcam.onlar nasıl kılsa sen iki katı olucaksın.onlar illallah edicekler...

Haklı oduğun aşikar da, sen davana devam etmezsen yaptıkları da yanlarına kalacak. Ama sen bilirsin tabii...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu ülkede ne adalet kaldı ne huzur kaldı ne de umut ....... Açmak istemiyorum ağzımı.

Tek umut seçimlere az kaldı.....

Selamun aleyküm mübarekler,Allah bunları ne yapacağını iyi bilir.İnşallah dünya gözüyle adaleti görür yaşar ve yaşatırız.

bazen polata imreniyorum yaa sıkacaksın bu itlerin kafasına olacak bitecek başka türlü temizlenmez bu pislikler hepsini toplayıp bi çukura atıp yakacaksın ne vatana ne ailelerine ne de insanlara faydası var bu domuzların domuz diyerek iltifat ettim ama kusura bakmayın...

Bu olayda bu duruma nasıl gelindiğini bize daha detaylı bir şekilde paylaşırsan;ya da başka başlıklarda daha detaylı bahsettiysen onların adresini versen..ki tecrübe olsun bize,seni düşürdükleri durumlara düşmeyelim.

Abim benim bir söz vardır benden daha iyi bilirsiniz.

Hakkını yediren hem hakkını kaybeder hem de şerefini! Hz.Ali

Doğrudur, baş tacıdır. Ama bu durumlar isteyerek bizim elimizde olan sonuçlar olmadığı için biz bi çare konumundayız. Durum biraz farklı. Konu derin ve başka ortamlarda muhabbeti olacak mevzular. Şimdilik teğet geçiş yapalım. Kardeşimiz Avkan65'si teselli edelim. :rendeer:

Bu ülkede ne adalet kaldı ne huzur kaldı ne de umut ....... Açmak istemiyorum ağzımı.

Tek umut seçimlere az kaldı.....

Ne olacak ki seçimlerde?

TV geldi Türkiye'ye açtık. O zaman kimi gördüysek ekranda, şimdi de aynı kişiler var. Sadece suretler değişiyor. O zamandan beri hep gelecek seçim deniyor. Ama o seçim bir türlü gelmiyor.

Doğrudur, baş tacıdır. Ama bu durumlar isteyerek bizim elimizde olan sonuçlar olmadığı için biz bi çare konumundayız. Durum biraz farklı. Konu derin ve başka ortamlarda muhabbeti olacak mevzular. Şimdilik teğet geçiş yapalım. Kardeşimiz Avkan65'si teselli edelim. :rendeer:

Eyvallah abim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar