Acun'dan çıplak ayak tek teker:)

Bende üyelerin izleyebileceğini sanmıyorum.. :mrgreen:

"Bu video, kullanıcı tarafından kaldırıldı."

Son düzenleme:
adam ilk defa kask taktı. Benim şahsen gözlerim yaşardı, normalde şort t shirt gezio herif.

Acun da Adana’lı kanı var.
Adana’lı arkadaşım da litrelik cihazı çıplak ayak kullanıyor. :)

walla ben 200cc'ye takım taklavatla biniyorum. Bellik ve boyunlukta mı taksam die düşünürken adam nasıl biniyor.

Acun önce babaanne ve dedesini, 4 yıl sonra anne ve babasını trafik kazasında kaybetmiş. Kendi ölümünün de trafik kazasından olmasını istiyor sanırım.
Böyle cıbıldak sürdüğüne göre..

valla çıplak ayakla vites büyütebilmesi tekeri almasından daha takdire şayan bir şey olmuş :D

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
valla çıplak ayakla vites büyütebilmesi tekeri almasından daha takdire şayan bir şey olmuş :D

ben bakkala gidiyorum diye bahçe terliğiyle bindim vites atarken ayağım acıdı. sonra terliğin üst tarafını pedala denk getirerek vites atmaya çalıştım, öyle idare ettim yoksa çıplak ayakla nasıl vites atacağız?

ben bakkala gidiyorum diye bahçe terliğiyle bindim vites atarken ayağım acıdı. sonra terliğin üst tarafını pedala denk getirerek vites atmaya çalıştım, öyle idare ettim yoksa çıplak ayakla nasıl vites atacağız?

nerede veya nereye kadar süreceğin terlikle motora binmene bahane olamaz, sukuter bile sürsen ayaklarını darbelerden koruyacak birşeyler giymen gerekir, ayak bileği çok hassastır , sağlık personeli arkadaşlar tam açıklayabilir ayak kemik yapısı deformasyona uğramışsa kolay kolay eski haline getirilemiyor diye biliyorum..

Kask taksa kaç yazar bağlamadı.Ayrıca bindiği motor da zx14 teker için yeteneğe gerek yok ki : ))

Acun'u kalamışta kamil ustanın yanında takıldığı zamanları biliriz. Böyle tek teker falan binebilen biri değil...dublör kullanmıştır.

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
O para ile kawasakiden kendine özel imal bile ettirebilme ihtimalin var,japonların gönlünü edebilirsen amma o para ile o motoru zaptedemessin.He çekemiyoruz.Kimin umrunda.Zatı aliyeyi eskiden beri sevmezdim.Show tv de mayolu kız bulup gösterecem diye dünyada gitmediği yer kalmamıştır.Bizde öküz gibi bakardık sanki.Demekki bakan öküzler çokmuş ki adam zx14 alır kırıma uğratır umrunda bile olmaz.Kaldığımız yerden devam.Acun gibilerini dahada çok zengin etmek için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar