- Katılım
- 4 Eyl 2006
- Mesajlar
- 579
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşla iddaya girmiştik hangi motor olduğunu doğru tahmin etmişim.
bunda bilinmeyecek bir şey yok ki, parmak arası terlik ve racing denilince akla gelen ismi 10 kişiden 8i bilirhttp://i.hizliresim.com/WnJyDE.png
Arkadaşlar üstteki resimi sitedeki kawasaki h2r konusundan çektim. Tarihe bakın
Illumunati??? :sunny:
http://i.hizliresim.com/WnJyDE.png
Arkadaşlar üstteki resimi sitedeki kawasaki h2r konusundan çektim. Tarihe bakın
Illumunati??? :sunny:
alındım mesajınaBazı arkadaşların 300 le giderken ekipman giyse ne fark eder demesi ne kadar abes. MotoGP'de her düşen ölmeli bu durumda. Tulumunuz,hörgüçünüz,botlarınız,omur korumanız, boyunluğunuz,göğüs padleriniz,soft korumalı içliğiniz,eldivenleriniz var ise, düz asfaltta düşer ve herhangi bir yere çarpmaz sürüklenirseniz, sağınız solunuz kırılır belki ama hayatta kalabilirsiniz. Aynı hızda ekipmansız düştüğünüzde ise, erirsiniz.
Bazı arkadaşların 300 le giderken ekipman giyse ne fark eder demesi ne kadar abes. MotoGP'de her düşen ölmeli bu durumda. Tulumunuz,hörgüçünüz,botlarınız,omur korumanız, boyunluğunuz,göğüs padleriniz,soft korumalı içliğiniz,eldivenleriniz var ise, düz asfaltta düşer ve herhangi bir yere çarpmaz sürüklenirseniz, sağınız solunuz kırılır belki ama hayatta kalabilirsiniz. Aynı hızda ekipmansız düştüğünüzde ise, erirsiniz.