sadece acun mu ...
sadece eldeki mevcut kerizleri nasıl değerlendireceğini iyi biliyor![]()
televizyon izlemeyin!ne izleyelim acun yerine ?
televizyon izlemeyin!
çok garip bir teklif değil mi?![]()
Taygır emmi TV izlemeyenler ne yapsın peki??
Acun bey 1 ile 3 arasında bir sayı tut ama 1 ve 3 olmasın.
Acun: evet tuttum.
Aref:2 mi ?
Acun: yok artık !:queen:
yaratıcılık namına hiç bir şey yok adamda yurt dışındaki programları alıp buraya kopyasını getiriyor bildiğin medayanın çin lisi :bestmt:
valla kendi adıma konuşayım hiç bir programını baştan sona izlemedim. Taner kadar insan dışı varlığa ayıracak zamanım yok, müziklede ilgilenmediğim için o ses türkiye ilgimi çekmedi, en fazla izlediğim acun firardadır o dönemde de ondan başka yurt dışı program yapan yoktu ondan:cat: show tv de tv listesinde sonlardadır adı üstünde showdan başka birşey değil bence sen daha özgün birşeyler izlemeyi dene:cat:acun üretken ve yaratıcı değilmiş...hayır olması mı gerekiyodu anlamadım. her program orjinal, acun mu aralarından kopyacı çıktı...adam aldı getirdi çatır çatır sattı..millet olarak da çatır çatır izledik...hangimiz izlemedik acun firarda yı, survivor ne diye merak edip kendinizi izlerken bulmadınız mı, arkadaşlarınızla taner geyikleri yapmadınız mı...o ses türkiye yarışması çok kaliteli bir yarışmaydı...
adam başarılı oldu, volesini vurdu..şimdi adamı eleştirmek niye anlamıyorum. sanki zorla kanalınızı show tv ye ayarlattı size...
neymiş acun taklitciymiş...peh...
hangi cemaatten, neye inanıyor?Cemaatten, inançlı bir kardeşimizdir.
hangi cemaatten, neye inanıyor?
http://1.bp.blogspot.com/-8WACClAmxhY/TehbIJXRFnI/AAAAAAAAAB4/qrayXrYKRm8/s1600/11.jpg
ccc taygır reyiz ccc
iş başında :bounce:
abi böyle yazıyorum, takılıyorum sana sürekli ama umarım yanlış anlamıyorsundur? Yazılarını takip ediyorum sürekli ve eline emeğine sağlık...
amerikayı yeniden keşfetmedikki, gogıla yazıyorsun çıkıyor bunlar
ama gogılın search kısmından öte yaşadığımız bir dünya, ikamet ettiğimiz yakın bir coğrafya, tabi olduğumuz bir inanç sistemi var
bu yaşanmışlıklardan elde ettiklerimiz var
bunları bir araya getirip bir sonuç çıkarmaya çalışıyoruz
işin açıkçası bunların birçoğunu insanlar bilir derdim
meğer bilmezlermiş veya bilir de bilmezden gelirlermiş
bir kişinin ortamda deli yaftası yemeyi göze alıp bunları dillendirmesi lazımdı
ne demiş tyler durden: "bu, herkesin dilindeydi, biz onu açığa çıkardık"
haa parçaları birleştirince kim deli? orası ayrı mevzudur![]()
abi haşa seni deli yerine falan koyduğum yokgörüşlerinin arkasındayım ne yaptığınında farkındayım hoşuma gittiği için böyle yapıyorum ben yoksa sırf gırgır şamata olsun dur şuna takılayım eğlenelim forumcak falan..Bu ne benim şimdiye kadar yaptığım bir harekettir ne de desteklediğim bir tavır.
Birde sende sağlam Fight Club'cısın iki mesajın birinde ordan bi replik sokuyorsun araya
Sevgilerle...:rendeer: