Acun Ilıcalı ters yönden gelen hafif ticari araçla çarpıştı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kızı Banu Ilıcalı ile birlikte motosiklet kazası geçirdi. Hemen Liv Hospital Vadistanbul hastanesine kaldırılan Acun Ilıcalı ve kızı Banu Ilıcalı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza haberini alan Acun Ilıcalı'nın yakınları hastaneye akın etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile çok sayıda sanatçı hastaneye gelenler arasında yer aldı.
Kaza, Kemerburgaz Caddesi'nde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Acun Ilıcalı, 34 EJT 662 plakalı motosikletle Ayazağa yönüne ilerlediği sırada, ters yönden gelen Recep K.'nın kullandığı 34 BJ 7850 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Motosikletten düşen Ilıcalı'nın kolu kırılırken, arkasında oturan kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun hafif şekilde yaralandı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Ilıcalı ile kızının müşahede altına alındı. Yapılan son kontrollerin ardından kolunda kırık olan Acun Ilıcalı ameliyat olacak.

Acun Ilıcalı'nın Kaza Yaptığı Motosikletin Markası Ne?

Acun Ilıcalı'nın kaza yatığı motosikletin markası Honda. Japon motorsiklet devi Honda'nın GL1800 Gold Wing model motosikleti barındırdığı yüksek güvenlik ve konfor ile dikkatlari üzerine çekiyor.

vfDZSz.jpg

cRTKz8.jpg

Ekli dosyalar

• acun-motor-kazasi-gecirdi.jpg
    acun-motor-kazasi-gecirdi.jpg
    64.2 KB · Görüntüleme: 17,450
Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Honda Forza 250
Ters yönden gelen yani ne denilir o hırta bilmiyorum,

Kaza yap, haksız ol, çarptığın kişi acun Ilıcalı olsun, acun ameliyatlık kızı da hastanelik olsun. Vay anasını o adamın yerinde olmak istemezdim.

Kaza yap, haksız ol, çarptığın kişi acun Ilıcalı olsun, acun ameliyatlık kızı da hastanelik olsun. Vay anasını o adamın yerinde olmak istemezdim.
Bizi çarpıp öldürse bir ifade verip çıkardı muhtemelen ama bu adamın ileriki hayatı davalardan, mahkemelerden ve karakoldan ibaret olacak. Bu ülkede Adalet keşke herkese eşit tecelli etse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar