Activanın ilk çalışma sorunu

Öncelikle herkeze slm sıfır activayı çaldırdıktan sonra 500 milyona 40000de activa aldık.Herşeyi iyi ama motor sabahları zor çalışıyor(jigle çekiliyken;).Hava filtresi temiz,bujiyi yeniledik yinede düzelmedi.İlk çalıştıktan sonra sorunsuz ollarak çalışıyor.Ne yapmamı önerirsiziniz???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş oosun çalınan activana üzüldüm..

çalan adam hayrını göremesin acısı çıksın..::rantinp:::rantinp:

saol arkadaşım sabahları zaten ayak marşıyla uğraşıyoz direk bakalım birinin tavsiyesi üzerine bugün kuru akü aldım inş düzelir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikletin aslında baya bi km yapmış!! genel motor bakım zamanı gelmiş olabilir..bujide felan arama boşuna iyi bir servise götür derim ben..:cat:

evet öyle iş yaptığımız pizacıdan aldık ama motorun gidişinde falan bi sorun yok

Motosikletin aslında baya bi km yapmış!! genel motor bakım zamanı gelmiş olabilir..bujide felan arama boşuna iyi bir servise götür derim ben..:cat:

Ben bu işlerden anlarım peki genel bakım dediğin nedir?

Son düzenleme:
bujı yaglayo olmasın benım motorda ole bujı yaglıyo zor calısıyo calıstımı sorun yok ama motor soguduktan sonra bıraz zır calısıyo

Motorlar sabahları, özellikle de kış sabahları zor çalışırlar. Biraz uğraşacaksın tabii... Her motorda olur biraz. Seninki "biraz" ı geçiyorsa o zaman bir baktır bakalım. Karbüratör filan görülsün yani..

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet öyle iş yaptığımız pizacıdan aldık ama motorun gidişinde falan bi sorun yok

Ben bu işlerden anlarım peki genel bakım dediğin nedir?

yanii şöyle anlatayım!!bunlar 4 zamanlı oldukları için biraz zahmetli bakımları vardır ve pahalıdırda..özellikle fazla km yaptıysan!! subab ayarı isteyebilir,sekmanları yıpranmış olabilir,karbüratörde'de bi nane olabilir,ateşlemede sorun olabilir,vs,vs,olabilirde olabilir yani:silent:.bide pizzacı motoru diyosun hor kullanılmış makinadır o kesin..bence elinden çıkart benden tavsiye sana:cat:

motoru little ceaserstan aldık bunlar büyük firma kendi gezici bakım ekipleri var 15 günde bir bakım yapılan motorlar bunlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar