hayırlı olsun:rendeer: uygun fiyata scooter alacak olsam direk activa alırdım.
pizzacıyken yaklaşık 2 sene sürdüm o motordan.saatlerce süren yağmurda hatta karda bile sürdüm.eksi derecelerde kontağının donması dışında bir kere bile "ben gitmiyorum yoruldum" demedi süspansiyonunun çok beğenirdim. tekerlekleri tubeless değil ama jantları sac olduğu için en büyük çukura girsen de düzeltilebiliyor.lastiği jant ile beraber değişiyor ve yanında yedeği varsa değişmek çok kolay ve zevkli.

en büyük eksisi farlarının 6 volt olması . kampana frenler güvenlikten ziyade konfor zaafı.
80 km den yukarı da çıkıyor aslında ama çıkmamak daha hayırlı. çıkılsa da sollama yapmak vs gibi şeylere cesaret etmemeli. motor yeniyken yani ticari amaçla çok yıpranmamışken
rampa çıkışı ara hızlanması yeterli oluyor. 80 km nin üzerinde uzun süre gidilince yağ eksiltme oluyor. ama o zamanlar paket yetişsin diye bazen gereksiz zorlardık motoru.
kaporta metal olduğu için ufak tefek kaldırıma sürtme yan yatırma gibi hataları affediyor ama komple koruma demiri tavsiye ederim.
düşük hızlarda arkadan çarpılma (şaka yapmaya çalışan manyak bir taksici tarafından ) veya adres ararken beton saksıya çarptım , koruma demiri çok işe yarıyor. :cat:
uzun lafın kısası hususi kullanımda yıllarca sessiz sedasız işini yapacak cefakar bir motor. biraz da resim koysan keşke özledik activayı