activa ile ankaradan antalya?

Gitmesine giderde konuyu açan arkadaş 7 aydır siteye uğramamış şimdi kimbilir nerelerdedir?:silent:

acaba hala yolda mı arkadaş :) bende nc 750 vardı sattım. eskı 2010 model actıva 100 topladım. herseyını sıfırladım hemen hemen 25 bın masraf yaptım. zaten motoru 15 bıne aldım :) sıfırdan motor yaptık,her parcasını honda arena hatay bayıden aldım.

aklımda agustos gıbı 2-3 gun gezerek ıstanbul ordu yapmak var :)

acaba hala yolda mı arkadaş :) bende nc 750 vardı sattım. eskı 2010 model actıva 100 topladım. herseyını sıfırladım hemen hemen 25 bın masraf yaptım. zaten motoru 15 bıne aldım :) sıfırdan motor yaptık,her parcasını honda arena hatay bayıden aldım.

aklımda agustos gıbı 2-3 gun gezerek ıstanbul ordu yapmak var :)

Bi nc 750 olmaz ama gidersin :) Boludan sonra yol düz zaten :D

Her motor her yere gider, yeter ki doğru aralıklarla dinlen. Sonuçta burası Isparta ben buraya girmem demiyor motor 😀

Bu arkadaşın durumundan bir daha haber çıkmamış. 15 yıl öncesinin bir olayı için bu derece endişe edeceğim aklıma gelmezdi hiç.
Ben 250 cc bir motosikleti bile uzun yol için güvenli bulmayanlardanım. Düz yollar değil ama rampalarda bilhassa yetersiz kalıyor. Maceradır filan diye bu işler yapılıyor ama hayat riske sokmak için bu denli ucuz olmamalı bence.

Son düzenleme:
Bu arkadaşın durumundan bir daha haber çıkmamış. 15 yıl öncesinin bir olayı için bu derece endişe edeceğim aklıma gelmezdi hiç.
Ben 250 cc bir motosikleti bile uzun yol için güvenli bulmayanlardanım. Düz yollar değil ama rampalarda bilhassa yetersiz kalıyor. Maceradır filan diye bu işler yapılıyor ama hayat riske sokmak için bu denli ucuz olmamalı bence.

Konuyu açtıktan yaklaşık 1.5 sene sonra foruma girmiş yani ya hiç gitmemiş ya da gittiği yere ulaşmış :) Bazen insanlar korktuklarını başardıklarında geribildirim yapmayı önemsemeyebiliyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar