Birde atladığım ..Sanırım ehliyetini yeni alıyorsun.Trafik tecrübende çok fazla yok diye düşünüyorum...Bu motorun gidip gitmemesinden daha önemli olabilir.:silent:
Ticaretisyen
Senin bu başlığı yeni farkettim ... gidilir hemde aslanlar gibi gidilir ..yanına çok eşya alma .. ancak yazın en sıcak günü dahi olsa motor üstünde gece yolculuğu üşütür insanı buna göre donanımlı ol ..sık sık mola ver özellikle benzin istasyonlarında dur .. bi çay bir kahve iç motorunu dinlendir .. bol bol su tüket .. hatta soda tüket böylece mineral takviyeside yaparsın .. hızını zaten duruma göre ayarlarsın.. özellikle inişlerde dikkatli ol .. inişlerde dar virajlarda mıcır birikme tehlikesi hep vardır .. aynı tehlike çıkıştada vardır ama süratin az olduğundan kurtarman kolay olur ..yanına çok eşya alma bi mayo şort bir tshirt bir havlu yeterde artar bile ..özellikle gece sürüşünde vizörünün temiz olmasına dikkat et .. 300 km de bir yağ çubuğuna bir bak .. lastik havalarınıda aralıklı kontrol et .. yolun açık olsun ...
tatılde alanyada beat kıralamıstım ..o sıcakta 2 kısı ıyı gezmıstık sadece yokusta bıraz sısıyo o kadar..bence sık mola vermek sartıyla gıdılır..ben bu motorla ıkı kısı alanya -mersın arasını gıden bılıyorum kı o yolu bılen bılır cok vırajlı yokuslu bı yoldur..yanı kısaca sınır motor degıl kullanacak kısı ..cunku yorucu olur nede olsa 100cc..
hortlamış arkadaşlar bu topic adam 22-05-2008 açmış gidip dönmüştür çoktan :cherry: