Sevgili arkadaş,
motor orjinal bakımlı ise, kesinlikle şişmeyecektir, arıza verme ihtimali en az motordur, hele dediğim gibi iyi durumda ise bas marşa yeter:cat: Ancaaaak, bu motorların gücü belli, 7 Bhp, son hızı kendi sınıfına ve özelliklerine göre en emniyetli düzeyde yani max 85, yakıttan yana derdin zati olmaz:cat: amortisörleri sert olduğundan vücudu özellikle bel kısmını yorabilir. Genç bir cevval olduğunu düşündüğümden şahane bir macera olabilir. Bu kadar uzun bir yol için kendini konsantrasyon olarak hazır görüyoersan ve motorun iyi durumda ise bence bas git:cat: ÖÇok dikkat et, asla şehiriçindeki gibi kullanma, kendini bazı konularda kesin kararlı kıl (sollamalar, hız limitleri, yağış, yolda önüne çıkabilecek çamur-arıza-kaza.....)
Benim önerim, çık yola, zamanın varsa, güzel benzinliklerde mola ver, hiç durmadan gideceğim hırsı yapma, iyi bir uyku tulumu-battaniye hatta çadır yanında olsun ve bu yolculuğun tadını çıkar:cat:
Bu motor dediğim şartlkarda ise gider, ben aynı motora sahip Beat modeli ile hiç durmaz basar giderdim, çünki motorumu iyi tanıyordum.
Yanına bir arkadaş alamanı tavsiye ederim, fazla etkilemez sonuçta seyehat sürenizi, ama büyük bir macera ancak paylaştıkça güzel olur
herkese kazasız belasız sürüşler-geziler-maceralar dilerim