Activa far anahtarı ?

Merhaba,
dün teslim aldığım Honda Activa (2006 model) motosikletimin kitapçığını incelerken bir de baktım ki kitapçıkta far açma/kapama anahtarının gösterildiği yerde benim motorda yeller esiyor. Anahtar yeri var ama anahtar yapılmamış. Haliyle farlar da sürekli yanık durumda. Bu bir üretim hatası mıdır nedir hiç anlamadım. Motorun fabrikadan bu şekilde çıkmış olması fikri de garip geldi. Cumartesi günü gidip satıcıyla konuşmayı düşünüyorum.

avrupada yeni giren standartlar göre sürkeli olarak kısa farlar yanıyor açıklaması vardı. yalnız nerede okuduğumu hatırlamıyorum.
2006 ve sonra çıkan bütün hondalarda kısalar yanıyor olarak biliyorum

honda cbf 150 de de far anahtarı yok. kısalar sürekli yanıyor. gaz açınca güçleniyor farlar

Merhaba,
dün teslim aldığım Honda Activa (2006 model) motosikletimin kitapçığını incelerken bir de baktım ki kitapçıkta far açma/kapama anahtarının gösterildiği yerde benim motorda yeller esiyor. Anahtar yeri var ama anahtar yapılmamış. Haliyle farlar da sürekli yanık durumda. Bu bir üretim hatası mıdır nedir hiç anlamadım. Motorun fabrikadan bu şekilde çıkmış olması fikri de garip geldi. Cumartesi günü gidip satıcıyla konuşmayı düşünüyorum.

Avrupa Standartları (Euro1 , Euro2, Euro3) na göre aydınlatmanın sürekli açık olması isteniyor! Bu sebeple 2005 yılından itibaren üretilen modellerde far anahtarı yok!

Hmm. O halde kılavuzlarını güncellememişler :cyclopsan

Teşekkürler.

ewet arkadaşların dediği çok doğru honda daima farınız ve yolunuz açık olsun sloganı ile farlar hep açık o kılavuz eski, kılavuzu yenilemedikleri için o çünkü bende 2003 den beri activa kullanıyorum her yerini bilirim activanın
tabikide 2003 modelinde far açma/kapama anahtarı var

püüüüüüüüüü! o ne biçim iş öyle yahu:silent: kısa uzun ayarı ve selektörü var mı bari???!!!!

kısa uzun ayarı olmaz mı
bütün modeller artık böyle alışmak gerek!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar