Kutunun içinden kask montajı için altı kavisli kendinden 3m yapışkanlı aparat çıkıyor. Düşermi düşmezmi test etmedim fakat gopro yapıyorsa amacına hizmet edeceğine emin olabilirsiniz.
Ayrıca düşme ihtimaline karşı ek bir aparat daha aldım ben. Gopro Buckle Tethers Straps diye aratırsanız görebilirsiniz. Bu aparatla ekstra bir bağlantı daha yapıyorsunuz. Biri koparsa diğeri tutuyor.
60km hızdan sonra GoPro'da da rüzgar sesinden başka bişey duyulmuyor merak etmeyinSony var bende kask aparatı ve depo üstü aparatı'da var ben şimdiye kadar sorun yaşamadım
sony gopro'ya göre daha çok rüzgar sesi alıyor gopro'nun ses kalitesi daha iyi haberin olsun
arkadaşlar benim dijital fotoğraf makinem var bunu nasıl sabitleyebilirim motora ve güxel olurmu :silent:
kardeş sen kalkışma bu işe şimdilik.Hayvanseverleri ayaklandırmayalım ::winkwink
Bir şekilde bağlantı sağlanır ama iyi bir sonuç alacağınızı zannetmiyorum. Aksiyon kameraların önde gelen özelliği titreşim önleme sistemleridir, fotoğraf makinesiyle net bir görüntü elde edemeyebilirsiniz. Ayrıca makinenizin modelini bilmiyorum ama cep tipi makinelerin vidalı kısmı çoğunlukla plastiktir ve aşırı titreşimde kırılır, makinenizden olabilirsiniz. Bu riskleri göze almak yerine 90$ civarında SJ4000 gibi bir kameraya yönelmeniz daha mantıklı olur.arkadaşlar benim dijital fotoğraf makinem var bunu nasıl sabitleyebilirim motora ve güxel olurmu :silent:
Bana laf sokulmuş gibi hissettim. Hayvanseverler ne alaka? Anlayamadım da ben
kardeş sen kalkışma bu işe şimdilik.Hayvanseverleri ayaklandırmayalım ::winkwink