Açmayı Düşündüğüm Cafe için Önerilerinizi Bekliyorum?

bence gebzede açarsan kimse kalkıp da gebzeye gelmez..
anadolu yakasında, şaşkın bakkal cadde taraflarında açarsan her motorcunun uğrak yeri olacaktır açacagın cafe.

tabii fiyatlar da makul olmak koşuluyla :)

Desteğiniz için sizlere gönülden teşekkürler.
mekanın lokasyonu konusuna gelince.
Bence Caddenin ve civarının bir esprisi kalmadı.En azından benim için kalabalık trafik birde motosikletler için park sorunu bunun dışında kira maliyetleri göz önüne alınırsa çok da mantıklı değil orada dükkan açmak. açılacaksa bile bu şartlara uygun dükkan bulmak zor.
ikincisi gebze stratejik bir yerde her hafta sonu bazen hafta içi buradan konvoy geçer. körfezi dolaşmak yerine feribotu tercih ederler. kalkıp gelinebilecek bir uzaklıkta burası. park sorun olmayacak gelenlerin trafik çilesi çekmeyeceği rahat ve değişik bir yer düşünüyorum. bu kriterlere uygun caddede bir yer bulmak zor. bir motorcu olarak da istanbul'a gitmek yerine Sakarya ya yada Bolu'ya gitmeyi tercih ederim. trafikte tekerlekli tehlikelerle mücadele etmekten motora binmekten zevk alınamıyor daha bugün artçımın direksiyon sınavından dönerken ışıklarda durmaya çalışırken arkamdan gelen kamyoncu tarafından ezilecektim. son anda aynadan deli gibi geldiğini farkedip kendimi orta şeritten sağ şeride atabildim. yakın evremin trafiği çekeceğini sanmıyorum istanbul trafiği motosikletçiler için tam bir kabus. Cadde motorcularının zaten takıldığı mekanlar var. eğer fiyatların orada makul olacağını düşünüyorsan çok zor en küçük bir dükkana istenilen kiraya burda iki katlı depolu biyer kiralayabilirsin. mutfak ekipmanları hazır. konsept hazır. iş dükkan bulup dekore etmeye kaldı
sağlıcakla.

Son düzenleme:
gebze taraflarına gitmek demekki senin cafenin açılışıla ilk olacak benim için .. hadi bakalımm..

gebze taraflarına gitmek demekki senin cafenin açılışıla ilk olacak benim için .. hadi bakalımm..

mutlaka beklerim arkadaşım. Hatta şöyle birşey yapmayı planlıyorum Her ay cafeye en fazla gelen müşteriyi Ayın CafeMoto Müptelası seçip resmini cafeye asıcam tabi kuru kuruya resim değil satışını yapacağım aksesuar ya da ekipmandan uygun olanını kendisine hediye edicem.. Nasıl fikir? Güzel değil mi?

Son düzenleme:
mutlaka beklerim arkadaşım. Hatta şöyle birşey yapmayı planlıyorum Her ay cafeye en fazla gelen müşteriyi Ayın CafeMoto Müptelası seçip resmini cafeye asıcam tabi kuru kuruya resim değil satışını yapacağım aksesuar ya da ekipmandan uygun olanını kendisine hediye edicem.. Nasıl fikir? Güzel değil mi?

ohooo iyi harika fikir yaşasın:queen: demekki duvarda resmim asılı kalcak:queen:

gebze tarafında bu iş nasıl olur tartışılır bence. cadde konusunda haklısın ama gebze düşünüosan vazgeç derim ben.... tuzla pendik kartal maltepe taraflarında yer bakarsan senin için daha iyi olur. yani ben kalkıpta bi kola içmeye gebzeye gitmem ama kartal pendik civar olursa gidebilirim. sen çevre illeri de düşünüyosun ama bence istnabula daha ağırlık ver ve dediğim yerlerde dükkan bak.:wiinkk::cat:

Hayırlı uğurlu olsun Hatta Allah razı olsun....:)
Konsepte ilave olarak benzin deposu şeklinde limonata vs. meşrubat sebilide yaptırabilirmisin???

gebze tarafında bu iş nasıl olur tartışılır bence. cadde konusunda haklısın ama gebze düşünüosan vazgeç derim ben.... tuzla pendik kartal maltepe taraflarında yer bakarsan senin için daha iyi olur. yani ben kalkıpta bi kola içmeye gebzeye gitmem ama kartal pendik civar olursa gidebilirim. sen çevre illeri de düşünüyosun ama bence istnabula daha ağırlık ver ve dediğim yerlerde dükkan bak.:wiinkk::cat:

cafeyi eskihisarda açıcam büyük ihtimalle Ben de bir kola için kalkıp o taraflara gelmezdim. kolamı evde içerdim :p ama grup gezilerinde gelinebilir. Örnek hafta sonunda olacak festival. Tekrar söylüyorum İstanbul içine açmayacağım zaten doymuş bir yer İstanbul ayrıca zaten İstanbul'da oturmuyorum ki ben :mrgreen: Bir de şöyle düşünmek lazım Bahsettiğin yerlerde sahil kısmında yer yok. iç kısımlarda ise gelen misafirlerin motosikletlerini park edecek yer bulmak mesele. İstanbul tarafında dükkan tutup fiyatları makul seviyede tutmak zor. fiyatlar önemli örneğin eskihisar da bir bardak çay 25-50 ykr iken Tuzlada 2-2,5 ytl
Ayrıca MT nin haftalık toplantılarını yapabileceği bir çok yer var zaten İstanbul da ama bu tarafta yok bir toplantı olduğunda biz 60 km civarı yol gidebiliyorsak gelebilecek arkadaşları buraya bekleriz.

sağlıcakla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar