Açmayı Düşündüğüm Cafe için Önerilerinizi Bekliyorum?

Merhaba Arkadaşlar.

Bir Cafe açmayı düşünüyorum. Fakat dekorundan ismine kadar motosiklet temalı olucak. Herkesin aynı dili konuştuğu sıcak bir ortam olmasını istiyorum.

öncelikle ben size neler düşündüğümü sıralayayım daha sonra varsa sizin önerileriniz seve seve dinlerim.
-İsim olarak MotoCafe ya da CafeMoto düşündüm ama aynı ismi kullanan bir mekan var mı araştırmadım.
-İçinde şimdilik 1964 model KTM, 1969 250cc Jawa, 1956 BMW R26 restore edilmiş bir şekilde sergilenicek. Meraklısı çıkarsa da kendisine satışı da yapılacak.
-Duvarlara kafa grenajlarından aplikler olucak.
-Wi-Fi internet
-İkramlardan bahsetmiyorum onlar standart bir cafede olanlar gibi olacak.
-duvara asılan LCd tv lerde motosiklet temalı filmler(güncel ve eski) yayınlanıcak. Spor organizasyonları da yayınlanacak.
-Ufak tefek motosiklet aksesuarı ve ekipman satışı olacak.
-Aramızdan ayrılan motorcu kardeşlerimiz, abilerimizin anısına bir köşe olucak.
-Sandalye yerine koltuk masa yerine de çıkma SS motosiklet lastiği üzerinde cam şeklinde düşünüyorum.

şimdilik aklıma gelenler bu şekilde. Sizlerden de öneri beklemekteyim. Sanırım dünyada bu türden sadece harley Davidson Cafe yi duymuştum. İsim ve diğer eklentiler için sizlerden yorum beklemekteyim.

Teşekkürler.
Sağlıcakla.

hepsi iyi fikir ancak öle bir noktada bu işi yapmalısınki herkes gelebilmeli

Allah utandırmasın kanka

güzel düşünmüşsün barışçığım.. ama hizmet kalitesinin 10 numra bir yer olması lazım ücretler biraz yüksek olabilir ama bu şekilde tolere edebilirsin... yer olarak hangi semt düşünüyosun?

Kanka Sen aç her türlü destek var benden hatta her zmanki sadık müşterin benim :)

teşekkürler arkadaşlar. semt olarak gebze de ikamet ettiğimi düşünürsek ve sadece İstanbul edğilde Bursa ve civarından gelecek olan arkadaşları da hesaba katarsak kirası uçuk olmayan feribotlara yakın ulaşım sıkıntısı olmayan vs vs gibi kriterlerin olduğu bir semt düşünüyorum.

Moderatör (forrap)
Güzel düşünce,ancak biraz külfetli de.Ama bu yükü kaldıracak gücün olmalı ki böyle düşünüp planlar yapmışsın.Düşündüğün şeyler gayet güzel,şuan ekleme olarak aklıma başka bir şey gelmedi.Gelirse yazarım...
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun,Allah bol kazanç nasip etsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
güzel bi fikir bu yaratıcı fikrinden dolayı seni tebrik ediyorum ve açtıktan sonra mutlaka ve mutlaka ziyaretine gelirim.

mesela yalova da doyum lokantası tüm motorcuların uğrak noktasıdır. belki orası gibi olur senin mekanda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoba aç sen aç en sabit müşterilerinden biri olmassam :) beyoğlunu toplar gelirim beyoğlu işletmecileride şok olur one yav diye :)

Herşeyi düşünmüşsün , ekleyecek bişey kalmamış. :)

Bu arada biliyorsun ki tanıtım çok önemli! Radyo, TV, İnternet gibi yayın organları ile güzel bir reklam yapmalısın ki tüm motorcular duysun...

Allah utandırmasın, şimdiden hayırlı olsun diyelim. :cat:

bence hem motorcuların ugrak yeri hemde normal cafe olarak hizmet vermeli yani benim bakış açım ticari yani öle bi dekor olmalı ki bi bakan bidaha baksın düşüncelirin güzel ama benim hayalimde cafe açmak var benim düşüncem eger yer müsait olursa loca şeklinde olması bazı bölümlerin... kolay gelsın sana bu arada

desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Hizmet kalitesi olarak gözünüz arkada kalmasın çünkü babam ve annem turizm sektöründe çalıştılar babam hala yemek sektöründe bulunmakta dolayısıyla hijyen ve müşteri memnuniyeti birincil hedeflerim arasında. Şu an bir fikir bu. işin resmini çizip karşıdan baktıktan sonra ne yapabilirim onu belirleyeceğim.

@zenci loca tam olarak nedir öğrenebilir miyim?

sağlıcakla.

Son düzenleme:
benim düşündüğüm yer müsait olursa özel oda tarzında özel döşenmiş bi bölüm ama yer müsait olmassa bi köşe falanda olabilir aslında yani 5 6 kişilik özel bi bölüm aslında fota falan bulabilirsem koyarım ama bulamıyorum

Önemli olan niyetlenmek ve çalışmalara başlamak, tebrik ederim. Zamanla zaten oturacaktır kafandakiler. Tuzla taraflarına yakın olursa bizim üniversitede ki gençleride yönlendiririm, birlikte geliriz....

zor bi iş ama başarırsın .. benide ortak al en güzel fikirlerimi paylaşırım :) sana kolay gelsin şimdiden başarılarrr

harkese kapım açık. Fizibilite işlemlerine başladım. Bir kaç dükkana bakıyorum.
sağlıcakla

Fikir güzel :cat: Tavsiye edebileceğim şey, kafe açılırken birkaç motosiklet grubunun/sitesinin gezilerini çekmeye çalışman, ama tabii ki düşünmüşsündür bunu :)

bende reklamını yaparıummmm sevilen insanımmm :) motosiklet gruplarını toplamak bencede çok iyi fikir. bu siteden secret garden a gidiolardı ben oraya gittiğmde işlletmecisi hemen bana onları anlattı. gruplar sayesişnde adı yayılmış..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Camia'dan arkadaslarimizin bu isleri yapmasi gercekten gurur verici. Seni simdiden tebrik ediyorum arkadasim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar