Acilll Yardıma Ihtiyaç Var

arkadaşlar sizin engin bilgilerinize güvenmek istiyorum ben yeni motor kullanıcısıyım ama şimdi chopper tarzı bir motor almak istiyorum o kadar araştırmama rağman mutlaka herhangibir motorun mutlaka bir sorunları çıkıyor. hangi markaya güvenceğime şaşırdım. butcem kısıtlıı bana keyif vericek fazla lüks olmayan başlamak için ideal bir motor almak istiyorum. nelere dikkat etmem lazım alırken? bu arada 250cc düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
topiklere baksan..

aklında hangi model varsa o formu oku baştan sona..

forumlar altında motosiklet modelleri.. orada en az yüz çeşit motosiklet hakkkında detaylı bilgiler var. hatta bu sayede eski kullanıcıları da görüp onlardan öğrenebilirsin en doğrusunu.

arkadaşlar sizin engin bilgilerinize güvenmek istiyorum ben yeni motor kullanıcısıyım ama şimdi chopper tarzı bir motor almak istiyorum o kadar araştırmama rağman mutlaka herhangibir motorun mutlaka bir sorunları çıkıyor. hangi markaya güvenceğime şaşırdım. butcem kısıtlıı bana keyif vericek fazla lüks olmayan başlamak için ideal bir motor almak istiyorum. nelere dikkat etmem lazım alırken? bu arada 250cc düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.:pale:

Regal Raptor'le başla derim. Hem sağlam hem de güzel bir görünümü var. 3000 Ytl 'ye bir tane var bak istersen.

http://www.sahibinden.com/kelepir_regal_raptorWQQaXQQ7318723WQQpXQQdisplayitem

teşekkür ederim baktım ama fazla bir bilgim yok motorun kaç km den sonra iyi kötü anlamıyorum ikinci el alınırken sıfır alınırken nelere dikkat etmek lazım birde önerdiğiniz bir marka varmı?? (uygun fiyata:wiinkk: )

İkinci el alırken servis yeterliliğine ve parça bolluğuna bakman gerekir. Ayrıca elinden çıkarırken zorlanmayacağın bir marka mı? bunlar önemli. Kullanabilirliğe gelince de, motosiklete yeni başlıyorsan, küçük cc'ler deki motosikletlerle başlamanı öneririm. Gösteriş yapılacak değil, rahatlıkla kullanıp, hakim olabileceğin motoru seçmelisin. Suzuki GN 125'ler var çok çok iyi motosikletlerdir bir de onlara bak. 2004 model bir tane var...

http://www.sahibinden.com/yeni_bini...ta_kullanimi_WQQaXQQ2457469WQQpXQQdisplayitem

İnan bu fiyata değer bu motor..

sanırım caracal 200 den bahsediyorsun.geçen yıl mart ayında aldım.iki kez şile ağva.iki kez de iznik gölü yaptım ve hiç sorun çıkarmadı.ayrıca devir saatini sonuna kadar zorladım ,bana 125 km hız verdi(tek kişi).tabiki sıfır almıştım ve ilk 500 km 5000 devirin üzerine ve 50 km hızın üzerine çıkmadım (bunlar fabrika tavsiyesi ve doğrudur) ve bol bol vites değiştirtim,motorunu dikkatlice açtım.tek sıkıntım uzun kullanımdan sonra motordan inince ellerimin titreşimden uyuşmasıydı.oturuşu ve sürüşü çok rahattır.şimdi iş arkadaşıma sattım o kullanıyor ve oda sevdi caracalı.bana küçük gelmeye başlamıştı (kişisel tercihim) şimdi büyük motor kullanıyorum.bu yazdıklarımın hepsi naçizane tecrübemi paylaşmak amacı ile yazıldı..umarım gönlüne ve bütçene göre bir motosiklet alırsın. sevgiler:)

evet caracal 200 den bahsetmiştim bilgin için teşekkürler. bir aksilik çıkmadığı sürece inşallah alıcam.açıkcası gönlüme bütçeme göre caracal 200 :) inşallah hayırlısı olur.. tekrar teşekkürler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bisan-roadstar 250 al tavsiye ederim.Titreşim ve sorun hiç olmaz,ellerin de uyuşmaz,çinlilerin içinde en iyisidir :)

4-5000 ytl bütçen varsa hyosung gv250 alabilirsin.
250 cc 29 beygir başlangıç için çok çok üstün bir motor.

Öncelikle sorunsuz, hiç problem cıkarmayan, ömur boyu cillop gibi kullanabilecelginiz bir makine (motosiklet) henuz dunyada uretilmedi. Tum motosiklet marka ve modelleri bakımları zamanında yapılmaz, kullanıcı olarak dikkatsiz, bilincsiz ve hoyratca kullanildigi takdirde bir sure turlu sorunlar cıkaracaktır.

Bu yuzden 1000ytl'lik motorda alsanız, 10.000ytl'lik bir motorda alsanız neticede son söz sizde bitecektir. Tercih edeceginiz motor şayet çin malı (menşeili) olursa muadil avrupa ve japon üretimlere gore arıza oranı daha yuksek, parça ve işçilik kaltesi düşük, nispeten özensiz üretimler olacaktır. Ancak çin menşeili motorların yedek parçaları daha ucuz oldugundan belki bu sizin icin secim anında avantaj, önemli bir kriter olabilir.

Kısaca zamanında bakımlarını yaptirdiginiz, dikkatli ve bilinçli kullanmaya ozen gosterdginiz takdirde hiçbir motorda kolay-kolay ciddi bir sorun yasamazsınız...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar