acill yardım

Beyler öncelikle iyi günler kazasız belasız sürüşler.
Beyler şimdi size çok büyük işim düştü.
Babam bildiğimiz kuba razore 150 veya 100 motoru büyük diyor cc olarak değilde motor olarak büyük diyor. Senin yaptığın resmen araba kullanmayı öğrenmeden kamyona binmek diyor. Biliyosunuz ki kuba razore öyle büyük bir motor değil. Baba hız filan yapmıycam diyorum hız yapacağını düşünsem zaten alacam demzdim diyor.Şimdi nasıl ikna edebilirim ne demeliyim lütfen yardımcı olur musunuz?
Şimdiden teşekkür ederim.
saygılar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arabaların çoğu 1.6 yani 1600 cc ordan gir konuya sen 16 da biri falan dersin 10 beygir dersin mesela

Mersin İl Temsilcisi
Razore, 150 CC olabilir ama en önemli iki özelliğiyle öne cikiyor, hafif ve disk fren.. ayrıca sıfırı 3000tl
En mantıklı seçimlerden biri bu...

Bunun nesı acıl? Su ıcınde "acıl" kelımesı gecen baslıklar acmaktan vazgecın boyle konular ıcın. Her seferınde acıp bakıyorum, her seferınde salakca konular. Yarın oburgun yıne salakca bı konudur dıyecem acmayacam, bu sefer bırıne kan lazımdır bır sey lazımdır dıbımdedır kacacak. Az bılınclenın yav.

Bunun nesı acıl? Su ıcınde "acıl" kelımesı gecen baslıklar acmaktan vazgecın boyle konular ıcın. Her seferınde acıp bakıyorum, her seferınde salakca konular. Yarın oburgun yıne salakca bı konudur dıyecem acmayacam, bu sefer bırıne kan lazımdır bır sey lazımdır dıbımdedır kacacak. Az bılınclenın yav.
Adam haklı beyler

Bunun nesý acýl? Su ýcýnde "acýl" kelýmesý gecen baslýklar acmaktan vazgecýn boyle konular ýcýn. Her seferýnde acýp bakýyorum, her seferýnde salakca konular. Yarýn oburgun yýne salakca bý konudur dýyecem acmayacam, bu sefer býrýne kan lazýmdýr býr sey lazýmdýr dýbýmdedýr kacacak. Az býlýnclenýn yav.

İlk basta ozur dilerim. Ama baska motor alacak dandik bisey o yuzden acil dedim. Boyle konulara bundan sonra duyarli olacagim.Ama yinede ben ozur dilerim.

Acil hastanede...
Motor hakkında bilgim yok..
Sadece beyler deme bi ablamız var çok alınıyor gelir şimdi..
Kendine iyi bak..

Razore, 150 CC olabilir ama en önemli iki özelliðiyle öne cikiyor, hafif ve disk fren.. ayrýca sýfýrý 3000tl
En mantýklý seçimlerden biri bu...

2800 luk arabayla ogrenmeye basladim. Dusun yani. Bundan sonra ya birde dedigim gibi cc 'den degilde motor buyuk diyor razor buyuk diyor babam bide cbr filan deseydim. Ama benim hiza fazla onem vermiyorum sadece razorun hosuma giden yeri ucuz ve guzel olmasi cupa 31000 verecegime razora 3250 veririm dqha iyi dimi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

Razore, 150 CC olabilir ama en önemli iki özelliðiyle öne cikiyor, hafif ve disk fren.. ayrýca sýfýrý 3000tl
En mantýklý seçimlerden biri bu...

Aynen bende oyle diyorum ama...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

Bunun nesý acýl? Su ýcýnde "acýl" kelýmesý gecen baslýklar acmaktan vazgecýn boyle konular ýcýn. Her seferýnde acýp bakýyorum, her seferýnde salakca konular. Yarýn oburgun yýne salakca bý konudur dýyecem acmayacam, bu sefer býrýne kan lazýmdýr býr sey lazýmdýr dýbýmdedýr kacacak. Az býlýnclenýn yav.
Tmm sende haklisin ama hatasiz kul olmaz birdaha boyle yapmamaya dikkat edecegim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

Acil hastanede...
Motor hakkýnda bilgim yok..
Sadece beyler deme bi ablamýz var çok alýnýyor gelir þimdi..
Kendine iyi bak..

Olsun yorum yapman bile yeter genelde erkeklerin ilgi alani oldugu icin (sadece erkeklerin demiyorum genelde yanlis anlasilmasin) oyle yazdim.

Sevgili Mutlu rüzgarın kızı Ayşe Şule Bilgiç'in ( motora karşı çıkan aile nasıl ikna edilir) yazısını önce kendin oku. Çok
fazla şey öğreneceksin rüzgarın kızından. Sonra Ayşe Hanım'ın sana öğrettiği şeyleri sırasıyla uygulamaya başla. Çok faydasını
göreceğinden eminim. Haydi kolay gelsin. Babana da hürmetlerimi ve selamlarımı söyle. Her bişeycikler gönlünüzce olsun.

2800 motor arabada araba kullanmak öğrenilir. Niye biliyor musun? hunharca modlanmış eski bir amerikana binmiyorsan, bir otomobil yada suv ya da her neyse, 5800 motor bile olsa ön kaldırıp kafana geçmez. Arkadan itişli bir otomobil yan verince devrilmez. Frene bastığnda biraz fazla bastığın için düşmezsin. Hele yeni otomobillerde o kadar çok sürüş destek sistemi var ki, kendini park ediyor, şeridi takipo edip uyarıyor, patinaj çekmiyor, kızaklamıyor, vb. bir sürü şey. Bunlar motosiklete uyarlanana kadar "ben 2800 araba ile öğrendim" demenin bir mantığı yok.

Açılın ben geldim hasta nefes alsın....

İmdii , bahs ettiğin matur Cg türevi ve şisliise o , önemsenmeyen 5-10-20-50 sisiler arada ciddi farklara sebeb , ve baban haklı.

Görüyorum..... haşin gençler yolda kendi aralarında ...... yarışındalar , derken biri gazı kökler , diğeri geri kalmadan oda aynen , acı bir ciyaklama sesi ile beraber teneke sesleri eşlik eder duruma....

100 cc dik motorlar yeter derecede tatmin eder merak etme , Cub ile karıştırmayın bu aletler ehil ellerde bir nimet , şehir içi janavaları tatlı seyir ve yüksek vites bağırtmadan kullanırsan torunlarına dahi kalır , aksi hallerde ne olduğunu biliyoruz.

Ricam 100 cc'ni aldığında , absürd ışıklandırma gereksiz sürat , gereksiz ara gaz, ve enönemlisi egzozu ile oynamadan uzun süre kazasız belasız kullanman.

Açýlýn ben geldim hasta nefes alsýn....

Ýmdii , bahs ettiðin matur Cg türevi ve þisliise o , önemsenmeyen 5-10-20-50 sisiler arada ciddi farklara sebeb , ve baban haklý.

Görüyorum..... haþin gençler yolda kendi aralarýnda ...... yarýþýndalar , derken biri gazý kökler , diðeri geri kalmadan oda aynen , acý bir ciyaklama sesi ile beraber teneke sesleri eþlik eder duruma....

100 cc dik motorlar yeter derecede tatmin eder merak etme , Cub ile karýþtýrmayýn bu aletler ehil ellerde bir nimet , þehir içi janavalarý tatlý seyir ve yüksek vites baðýrtmadan kullanýrsan torunlarýna dahi kalýr , aksi hallerde ne olduðunu biliyoruz.

Ricam 100 cc'ni aldýðýnda , absürd ýþýklandýrma gereksiz sürat , gereksiz ara gaz, ve enönemlisi egzozu ile oynamadan uzun süre kazasýz belasýz kullanman.
Abi ilk basta cevabin icin tesekkur ederim.Ben anlatamadim heralde babam cc den sorun yok ayni motorun 100 ccligi de var ondan al diyorum motor buyuk diyor ben mobilet kullandim biliyorum dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar