acill motor lazım

madem okadar istion craiyz ye ver benim payimida :p
guinness rekorlar kitabina gireer belkim cbf150 yi en pahali satan die,,,,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bounce:holeyy dünyanın en pahalı cbfi bende olacak

Size satmıcam catlayın da patlayında :))................:p metehan abıye soleyın o verırse 20 mılyara tmm alın gıtsın :)))))))))))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Metehanın motoru 10 000 kmde biter yaw metehanı zor taşır :p

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Arkadas satilik motor sormus ama basligin altinda baya bir geyik mesaj birikmis. Tavsiyede yada teklifte bulunacak kimse var mi diye dikkatle takip ediyorum ama onlarca mesaji bosuna okumusum. :)

merhaba ya ikinci kez....

Kuryeler için dizayn edilmiş bu özel tasarıma bir gözat derim:)

hım beyler bende de 251 lık mz var honda ve ybr ye toz yutturur ve bakımı felan cok kolaydır orjınal daha degısen bır somunu yok 12 yada 13 bın km de 94 model kapalı garajda bekleyen bı kısrak ama dıger motorlara gore bıraz cok yakar ve yakmasının karsılıgı verır.1400 e bırakıyorum (pahalı gelebılır ama cok temız bı motor resmını koymayı beceremedım bırı yardım felan ederse yada soylerse koyarım)

merhaba arkadaslar
kurye işinde kullanmak için uygun fiata
motor lazım önerilerinizi bekliyorum

benim naçizane önerim, YBR125'tir. sahibinden.com'da, bol miktarda uygun fiyatlı ybr bulursun.
ama, yoldan geçen 1-2 kurye arkadaşı durdurup sorarsan, sana en doğru yorumları yaparlar.
mahalle aralarındaki motokurye ofislerine selam verip girersen, çayını içerek dinlersin mevzuyu. :bounce:
kolay gelsin.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
2. El ybr yada titan dan vazgeçme... Hem az yakar hemde dayanıklı... Para kazandırır... Bende kuryeyim.... Bende titan vardı... Daha 1 kez yolda bırakmadı...

Ybr ise tamamen canavar... 100.000 km geçti hala orjinal motoru ile kuryelik yapıyor kardeşim....

Titanın temizini bulabilirsen al..Ama bulamassan Ybr.... :cat:

tekrar merhabalar
arkadaslardan piyasada su an mevcut olan motorlardan hangisi işime yarar
diye sormustum ben 92den 98 e kadar bir fiil yaz kıs mz 301ile moto kuryelik yaptım daha sonra bıraktım simdi tekrar aynı işi yapacam
4 zamanlıların yakıtı performansı hakkında birsey bilmiyorum sadece tavsiye edilecek marka soruyorum bu işi yapan varsa önerilerini bekliyorum
not :2. el düşünmüyorum düsünmemde alaknıza tesekkür ederim

arkadaşım kuryelere dikkat ettim genellikle kanuıni seyhan kullanuyolar hız yada gösteriş motoru deyil ama hakkını veriyoo işini görür

Forumdan Uzaklaştırıldı
Paşam ben cbf150 derim.. Eski kurye olduğunda göre kurye arkadaşların vardır. Bir sor bakalım neden cbf daha çokmuş

Hem fikrimi söylemiş olayım hemde değerlendirme yapmana yardımcı olayım

Şuanda bütün kuryeler cbf150 yada ybr125 kullanıyor aynı ayarda çinmalı motorlarda kullanılıyor.

Yakıt olarak çinmalları şle marma motorlar arasında çok fazla fark yok hepside ekonomık ama uzun kmlerde çinmalları sapıtıyor ve yavaş yavaş yakıt tüketimi artıyor ayrıca çinmalı çok kmli motoru elinden çıkarmanda imkansız olur.

Marka motorlardan cbf150 ybrden performanslı diğer butun değerler aynı sayılır.

Tvs apache kullananda var hyosun250 de bu modellerde performans olarak cbf150 ve ybr125 den çok iyi

illa performans istiyorsan 250 likler içinde hyosungda250 lik olanlardan şaşma derim...

bitti :)

sonunda doğru yolu buldum

arkadaslar tavsiye leriniz için tesekkür ederim
4 ay kadar arora 150 kullandım
simdi ise cbf150 aldım cok memnunum
bakımı hakkında bilgi verir seniz sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar