Acill Kana Ihtiyacımız Var...

sayın üyeler bugün babamı hastaneye yatırdım.ciddi bir rahatsızlığı başladı.acil olarak A-RH NEGATİF KAN İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR.kan grubu uyan arkadaşların benimle irtibata geçmesini rica ederim.şimdiden teşekkür ederim..
İBRAHİM ÖZENÇ 0536/472-85-86

allah şifa versin.. arkadaşlar bi süre güncel olsun belki yardımı dokunan arkadaşlarımız olabilir.

Allah şifa versin umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur

GKN

ibrahim allah şifa versin, eğer sürekli kanb ihtiyacı doğacak bi rahatsızlıksa kızılay kan merkeziyle anlaşmanızı tavsiye ederim..
çünkü zor bi grup, kan takası konusunda anlaşabilirseniz yardımcı olacaklardır..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum.

çok teşekkürler kızılayda kan alma önceliğimiz var fakat taze kan istiyorlar.yani hemen alınıp hastaya nakil olacak testlerden sonra.bilgi için genede sağol..

Moderatör (forrap)
Kan grubum uyuyor,ama İzmir deyim:pale:
Çok isterdim yardımcı olmayı,bir yolunu bulabilirsek yine seve seve veririm..

Benim ki uyuyor ama ora neree bura neree... :pale:
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. :pale:

forrap ve faruk 59 link için teşekkürler 2 arkadaşımızı buldum çok sağolsunlar yarın gelecekler.aramaya devam edeceğim gene lazım olabilir.vücutta kan sıfıra inmiş çünkü.
diğer tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

konu güncel kalsın acil şifalar....hiç bulamazsan kimse başvurmazsa askeriye,polis okulu gibi okullardan rica edbilirsin yardımcı olurlar....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar