Açılışa Davetttt

Latif AKBURAK kadirliyede şube açtı.AKBURAK MOTOR kanuni motosiklet bayii ve buranın acılısını yapacaz 9 TEMMUZ çarşamba günü saat 16:00 da osmaniye yolunda.tüm motorsever arkadaslar ve tüm dostlar davetlidir sevgiler vede saygılarla... GELMEYENLERLE AYRIYETEN GÖRÜŞÜLECEKTİR ona göre:p:p gelmeyenlerin krank bilyaları parcalansın :mrgreen::mrgreen:

açılışa davetttttttt

Latif AKBURAK kadirliyede şube açtı.AKBURAK MOTOR kanuni motosiklet bayii ve buranın acılısını yapacaz 9 TEMMUZ çarşamba günü saat 16:00 da osmaniye yolunda.tüm motorsever arkadaslar ve tüm dostlar davetlidir sevgiler vede saygılarla... GELMEYENLERLE AYRIYETEN GÖRÜŞÜLECEKTİR ona göre:p:p gelmeyenlerin krank bilyaları parcalansın :mrgreen::mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
latif kardeşime hayırlı uğurlu olsun dileklerimle.allah utandırmasın.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun. Ama İstanbul'dan katılmam biraz zor olacak haliyle. :) Bir gün yolumuz düşer belki.. :wiinkk:

sevgili kardeşim bende sen sergi açtın zannettim.Tamam dedim bi sanatçı daha var ama ne çıktı.Allah iyiliğini versin...:queen:

gelsemmi acaba:p(naza çekme smleysi:p)

sana bir şepeşille simeileysi yolarım şimdi:mrgreen: söyle bizimkilere onlarıda topla gelin oke.

latif kardeşime hayırlı uğurlu olsun dileklerimle.allah utandırmasın.

teşekkür ederiz fakat öle uzaktan olmaz kutlama:cherry:

sevgili kardeşim bende sen sergi açtın zannettim.Tamam dedim bi sanatçı daha var ama ne çıktı.Allah iyiliğini versin...:queen:

sergide acarız inşallah ama gelmezsen o zaman karısmam:p

uzakta olana arkadaslara en azından güzel dilekleri için teşekkür ederiz

Son düzenleme:
açılışı hafta sonu yapsaydınız gelebilridim, ama hafta arası bu iş zor.
Hayırlı uğurlu olsun artık başka bir zaman ziyaret ederiz :rendeer:

herkese teşekkürler sağolun ama hafta içi yapmak zorundayız gelebilenleri bekliyoruz güzel bi teker şhov yaparım gelenlere artık

hayırlı uğurlu olsun latif abi işler malum hafat içini bırak hafta sonu bile izin alamıyoruz. Allah pişman ettirmesin. Mevlam bol kazanç versin diyelim artık.bizde dualarımız la seninle manevi olarak beraber olalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar