gyzemli85 Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 27 Eki 2007 Mesajlar 60 6 Kas 2007 #21 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. yaaaaaaaaaaa ben begüm değilimmmmmmmmmmmmmmm r: melo özel mesaj falan olmuyor ama neyse ben kaçtım, yoksa topik kapanacak :cherry:
yaaaaaaaaaaa ben begüm değilimmmmmmmmmmmmmmm r: melo özel mesaj falan olmuyor ama neyse ben kaçtım, yoksa topik kapanacak :cherry:
melocann Katılım 24 Tem 2007 Mesajlar 1,993 6 Kas 2007 #23 gyzemli85' Alıntı: yaaaaaaaaaaa ben begüm değilimmmmmmmmmmmmmmm r: melo özel mesaj falan olmuyor ama neyse ben kaçtım, yoksa topik kapanacak :cherry: Genişletmek için tıkla ... hop hop hop adımızı sapığa cıkartacaksın nese tamam istemem özel msj felan begüm hanım kimliğini öğrendik artık:queen:
gyzemli85' Alıntı: yaaaaaaaaaaa ben begüm değilimmmmmmmmmmmmmmm r: melo özel mesaj falan olmuyor ama neyse ben kaçtım, yoksa topik kapanacak :cherry: Genişletmek için tıkla ... hop hop hop adımızı sapığa cıkartacaksın nese tamam istemem özel msj felan begüm hanım kimliğini öğrendik artık:queen: