Açılan sırt sorunu

Eminim hepinizin başına gelmiştir. Motosiklet sürerken, yaklaşık 50 km hızdan sonra tshirt içinde aşırı hava akımı olmasından dolayı sırtım açılıyor ve arkadaki araçtaki sürücü ve yolculara nahoş görüntüler veriyorum. Kimse yolda giderken önündeki araçtaki sürücünün sırtına bakmak istemez. Hele yanında bayan varsa daha da rahatsız olabilir. Sırtın açılmaması için ne yapabilirim, deneyimli arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim.

mont giyersen hem kıçın başın açılmaz hem de Allah korusun bir kaza durumunda en az hasar almanı sağlar. Zaten nasıl binebiliyorsunuz mont olmadan anlamadım. Rüzgardan kolumdaki kıllar bile canımı yakaya başlıyor şahsen.

yazlık mont veya body armor giymiyorsunuz galiba giymiyorsanız seçenek az t-shirt i de pantalonun içine sokup kemer ile iyice sıkmak eğer şprt veya vapri tarzı giyiyorsanız veya kemer kullanmıyorsanız üzgünüm ama nahoş görüntüler vermek durumda kalacaksınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

aynen hocam geçende çok sıcak diye önüm açık gidiyordum pişman oldum birşey çarptı kaza yapıyordum az daha 10 dk yerden kalkamadım motoru zor durdurdum konuşamıyacak dereceye getirdi 10 dk çarpan şey

Motosiklet montu giymeden motora binenleri her gordugumde o goruntuye guluyorum, bir de normal mont giyip montu sisenler var :))

Hem gorsel guzellik hem de guvenlik icin motosiklet montu giyiniz...

İlla mont giymem ben diyorsan bu da benim serseri serbest stilim diyorsan bellik işini görür .

"montsuz motora binenleri anlamıyorum" lafını görünce çıldırıcak gibi oluyorum.

montsuz motora binince kızıyorlar ama kardeşim para durumun nasıl? Kışlık mont yazın yakıyordur, yazlık mont almaya durumun varmı? diye kimse sormuyor.

Zaten fazla hızlı motosiklet süren birisi değilim, o sebeple fazla rüzgar yemiyorum. 40 derecenin altında Kislik mont giyip 50kmh ile 5 dakika ilerleyince havale geçirecek duruma geliyor insan.

montsuz motora binince kızıyorlar ama kardeşim para durumun nasıl? Kışlık mont yazın yakıyordur, yazlık mont almaya durumun varmı? diye kimse sormuyor.

Zaten fazla hızlı motosiklet süren birisi değilim, o sebeple fazla rüzgar yemiyorum. 40 derecenin altında Kislik mont giyip 50kmh ile 5 dakika ilerleyince havale geçirecek duruma geliyor insan.

200-300 TL'ye orta kalitede bir mont alabilirsin.Bu görüntü,tarz meselesi değil zaten.50 km/s ile kaza yapınca perende atarak mı kurtulmayı düşünüyorsun.Biz sana git dainese'ın 3000 TL'lik montunu al demiyoruz zaten.1 ay bi lokantada garsonluk yapsan çok kolay kazanırsın o parayı.

Yavaş gidince dikkat dağınıklığı oluyor yavaş gidiyorum nasıl olsa dememeli hava sıcak asfalt daha sıcak

tulum giy. iş güvenlik ekipmanı satan yerlerde 60-70 liraya satılıyor.

O bende 150den sonra falan oluyo eminim bendeki goruntu daha kotudur hdhdhfjak adonisler

yazlık mont veya body armor giymiyorsunuz galiba giymiyorsanız seçenek az t-shirt i de pantalonun içine sokup kemer ile iyice sıkmak eğer şprt veya vapri tarzı giyiyorsanız veya kemer kullanmıyorsanız üzgünüm ama nahoş görüntüler vermek durumda kalacaksınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

aynen hocam geçende çok sıcak diye önüm açık gidiyordum pişman oldum birşey çarptı kaza yapıyordum az daha 10 dk yerden kalkamadım motoru zor durdurdum konuşamıyacak dereceye getirdi 10 dk çarpan şey

Okumuşken değinmeden edemedim. Body armor asfalt için tavsiye edilmez. Asfaltta erir, dağılır gider. Sürtünmeden değil, darbeden korur. Asfalttaki en büyük problem sürtünmedir.

Mont bana uymaz! diyorsan 10 dolara held mini sırt cantasi belden bağlanabiliyor.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
bu havada montla dolaşıyorum ben evet 4 mevsim montu giyiyoz. beni gören bir arkadaşımın şöyle bir sözü oldu "seni böyle görünce ben terliyorum"

ben ona ve benzeri kişileri dert edecek durumda değilim çünkü mont içerisinde harbiden pişiyorum yani başkalarının laf atmasından daha büyük derdim var diyeyim.

amma velakin o montu giyiyoruz, işte can korkusu ne yapalım :) en ufak bir düşmeden benim dirseğim omzum çenem çok kıymetlidir sizinkini bilemem.

Eminim hepinizin başına gelmiştir. Motosiklet sürerken, yaklaşık 50 km hızdan sonra tshirt içinde aşırı hava akımı olmasından dolayı sırtım açılıyor ve arkadaki araçtaki sürücü ve yolculara nahoş görüntüler veriyorum. Kimse yolda giderken önündeki araçtaki sürücünün sırtına bakmak istemez. Hele yanında bayan varsa daha da rahatsız olabilir. Sırtın açılmaması için ne yapabilirim, deneyimli arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim.

motora sadece deniz şortuyla binen görüm, bu kadar dert etmeyin. ama bir yandan dekolte gibi daha tahrik edici görünebilir. yani hiç tişört olmasa belki sorun olmaz ama sadece belli bölgelerin açılması dikkat çekiyor. bu gerçek ve ilginç bir durum.

hırka falan varsa böyle bağlarsın idarelik oda iş görür tabi

Son düzenleme:
Başlık kaza yaptım başlaığının üstünde olunca psikolojik olarak deride bir açılma çağrıştırıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar