acil

jınlun marka motor gördüm fuarda almak istiyorum 150cc lik bayan için uygunmudur acaba bilgisi olanlar varsa yardı edebilirmisiniz

hoşgeldin...ehliyet yoksa başta ehliyet al a2...benden sana tavsiye bugun bunu polis amcalar acı bir şekilde yüzüme vurdular.. ve şimdi 620ytl yi nasıl ödeyeceğim diye düşünmekteyimm:(:(

sen bilin

fuarda jınlunlara bende baktım malzemesi cok kötü bayan olarak sürekli tamircidesin demektir gerci garanti veriyorlar 2 yıl ama o kadar giden varki tamirciler illallah diyo alıcaksan honda 50 cc derim ben ....

sen bilin

fuarda jınlunlara bende baktım malzemesi cok kötü bayan olarak sürekli tamircidesin demektir gerci garanti veriyorlar 2 yıl ama o kadar giden varki tamirciler illallah diyo alıcaksan honda 125 cc derim ben ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu işin bayanı erkeği yok bence, denge olayı ve beden kondisyonun kuvvetli ise motordan zevk alarak binebilirsin... ayrıca sağ bileğini iyi hissetmen işin püf noktası....

ne motorlar gördüm bağırıpta gidemeyen fakat yol yapan, ne motorlar gördüm gidecek güç var ama ayakta duramayan.... :mrgreen: yani metal bi kütle insansız bi hiçtir, denge kuran kişi bu işe gönül vermelidir bence...

meltemaytek' Alıntı:
jınlun marka motor gördüm fuarda almak istiyorum 150cc lik bayan için uygunmudur acaba bilgisi olanlar varsa yardı edebilirmisiniz

benim için uygun alabilirsin..ama tekrar yerine koy sonra:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar