Acil yorumlarınıza ihtiyacım var...

Merhaba arkadaşlar,
Benim bir sorunum var, yıllardır motosiklet almak istiyordum ve bu imkan elime geçti. Daha önce hiç vitesli motor kullanmadım. Yani tecrübe sıfır. Şimdi aşağıda belirttiğim motorları duyunca normal ve haklı olarak bu motoru almamalısın diyeceksiniz. Sitede okuduklarımda zaten bu yönde ama büyük motor almak zorundayım. Çünkü tek imkanım var bisiklette alsam aynı şansı kullanacağım motorda bana yardımcı olursanız sevinirim, çünkü ömrüm boyunca bu şans bir daha ele geçmez..

Suziki DL 650V STROM
Yamaha MT 660
Yamaha FZS6 FAZER
Honda CBF600 ABS
Honda Transalp

bu motorların fiyatları birbirine yakın, teknik bilgim olmadığı için şekil ve fiyat olarak değerledirdim. YARDIMLARINIZI ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM..:silent:

slmss

selamlar,valla kararın zormuş.Bi yandan önceden hiç sürmemiş olman diğer yandanda elinde tek fırsat olması.İllada ndeğerlendirecem diyorsan benim önerim ya transalp yada fazer,ama gönlüm fazer diyor ikisi arasında.Yinede sen gönlünden ne geçiyorsa onu al.Tek tercih şansım var diyorsun sonuçta.Görüşmek üzere...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
benim bu türler hakkında fazla bilgim yok durumun aciliyetine binaen örnek vermek istiyorum: yamaha fazer manyağı bir tanıdığım var.
motor ustası, alırsam bundan sonra alacağım motor budur diyor

benim de bir sonraki aşamada istediğim motor fazer... gerçi her ne kadar fazer'in çıplağı fz6 da ikincil tercihim...

teşekkürler arkadaşlar, aslında bende FAZER ve TRANSALP arasında gidip geliyorum. şekil olarakda marka olarakda çok iyiler peki kullanım açısından?

Süper Moderatör (BBRR)
hiç bir yere gidip gelme yada ordan transalp i çıkar ...transalp ordaki motorların hiçbiriyle kıyaslanmaz...kendini ispat etmiş dayanıklı 2. elde çok prim yapan satılık yazdığın an en kısa sürede elden çıkan süper bir motordur..
fazer 4 silindirli daha çok asfalt kullanımlı bir motor kötü motor değil ama yaşadığın ülke türkiye ise her türlü yola göre kullanım için en uygun motor transalptir bence şu başlığı bir oku derim..

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6840

BBRR' Alıntı:
hiç bir yere gidip gelme yada ordan transalp i çıkar ...transalp ordaki motorların hiçbiriyle kıyaslanmaz...kendini ispat etmiş dayanıklı 2. elde çok prim yapan satılık yazdığın an en kısa sürede elden çıkan süper bir motordur..
fazer 4 silindirli daha çok asfalt kullanımlı bir motor kötü motor değil ama yaşadığın ülke türkiye ise her türlü yola göre kullanım için en uygun motor transalptir bence şu başlığı bir oku derim..

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6840
Değerli mod uma katılmamak mümkün değil:cat: şimdiden hayırlı olsun,kazasız,belasız keyifli sürüşler dilerim:rendeer: Umarım,birgün ben de alabilirim:queen:

bende modumuz bbrr a katılıyorum illaki.transalp harika tek geçerim bende...hiç düşünmeden alınması gereken bir makine diye düşünüyorum...

Transalp al kardeş sen çık uzun yola asfalt sıktımı?? yavaşla biraz çevir direksiyonu gir tarlaya valla :queen: :queen: :queen: :cat: :cat:

Benim gönlümden Honda CBF600 geçiyor ama millet transalp diyorsa kulak ver derim!

Arkadaşlar ilginize çooook teşekkür ederim, TRANSALP almaya karar verdim. İnşallah kısa zamnada alır sizleride haberdar ederim. Darısı sizin başınıza..

hoca bende transalp derım ama hıc vıteslı motor surmedıysen yazık edebılırsın motora ve basına cok masraf acabılırsın ben ılk defa klr 600 de ogrendım ama bana ogrettıler bence sen ılk once bı ogren bu makına 125lık bır makınada olabılr sonra transalp yada xt 660 r al derım xt yı daha fazla tavsıye ederım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar