Acil yardımınızı rica ediyorum

Arkadaşlar merhaba,

Ben aranıza yeni katıldım.
Öncelikle hepinizin bayramını en içten dileklerimle tebrik ederim.

Benim sizlere birkaç sorum olacak,

Geçen sene gelişime a2 için kayıt yaptırdım ve tüm sınavları vererek sertifikamı aldım.
Ancak iş yoğunluğum da bahane oldu ve bostancıya gidip sertifikamı ehliyete çevirtemedim, ama şimdi yeni yasa yürürlüğe girmeden sertifikamı ehliyete çevirtmek istiyorum.

Benim size sormak istediğim,

1-)Sertifikamın 1 yıllık süresi dolmak üzere ve yeniden sınava mı girmem gerekiyor ?

2-) Ehliyeti ne kadar sürede çıkartabiliyoruz ? özellikle bostancıdan ?

Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirlerse çok memnun olurum...

Vereceğiniz bilgier için şimdiden teşekkür ederim.
Gelişime soracaktım ama malum araya bayram girdi vs..

iyi akşamlar

Serdar DEMİR

1. yeniden sınava girmeyeceksiniz fakat sağlık raporu ve savcılık belgesinin yenilenmesi gerek

2.bostancıyı bilmiyorum fakat üsküdar başvurduktan 15 sonra veriyor:cat:

1. yeniden sınava girmeyeceksiniz fakat sağlık raporu ve savcılık belgesinin yenilenmesi gerek

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim..

Bu arada bayramınızı tebrik ederim iyi akşamlar..

Serdar DEMİR

baba bildiğim kadarıyla sağlık raporu ve savcılık belgesi tam 1 yıl geçerli eğer arkadaşımızın sağlık raporu ve savcılık belgesi 1 yılı doldurmadıysa alabilir doldurduysa yenilenmesi gerekir.

bu arada ankara merkezde tek emniyet vermesine karşın sabah verilen evrak öğleden sonra öğleden sonra verilen evrakta ertesi gün öğleye kadar çıkıyo oralar neden öyleki?

Merhaba arkadaşlar çok hoş buldum doğrusu:))

Şaka bir yana ilgi ve alakanız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Ayrıca Bayramınızı da tebrik ederim.

Bu bilgiler ışığında bana da artık şu ehliyet işini halletmek düşer.

Yakın zamanda işallah bir etkinlikte de tanışma fırsatımız olur.

Hepinize iyi akşamlar diliyorum..:rendeer:

Serdar DEMİR

saglık raporu için yeni yasa gereği sanırım 1 sene geçerli artık çünkü benimkide 11 ay olmuştu yenisini istemediler yeni çıkarttım ehlieyeti,savcılık belgesi hatırladığım kadarıyla istenmedi benden istenmiş olsa bile oda aynı şekilde 1 sene geçerli olmalı çünkü bütün ewraklarımı 11 ay lık süredeyken aldım ehliyetimi yaklaşık 15 gün oluyor...

saglık raporu için yeni yasa gereği sanırım 1 sene geçerli artık çünkü benimkide 11 ay olmuştu yenisini istemediler yeni çıkarttım ehlieyeti,savcılık belgesi hatırladığım kadarıyla istenmedi benden istenmiş olsa bile oda aynı şekilde 1 sene geçerli olmalı çünkü bütün ewraklarımı 11 ay lık süredeyken aldım ehliyetimi yaklaşık 15 gün oluyor...

Merhaba KID333 ,

Artık bu saatten sonra isterlerse mecbur çıkartıcaz sağlık raporunu ve savcılık belgesini sonuçta ihmalkarlık bizden kaynaklanyor.

Buna da şükür tekrar sınava girme derdi yok ya:))

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

Görüşmek dileğiyle hoşçakal..

Serdar DEMİR

slm arkadaşlar bu işe yeni giriyorum 125 lik bir motor almak uygunmudur? hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar