acil yardım

arkadaşlar gerizekalı artçımın motosikleti yokuşta yan durdurmuşken arkamdan atlaması sonucu motosiklet yan yattı ve koruma demirinde çizikler oluştu. demir mat siyah . boyacı 150 lira istiyor tabi koparma derdinde. en iyi ne ile boyanır bu demir bilen var mı

Mersin İl Temsilcisi
Ahhh eşofmanlı şevket hocam ahh..
Şu acil yazanların içerği ile başlığı alakasız olanları gördükçe...

Zımpara ve Sprey boya diye bir şey duydunuz mu?

Motosikleti
D400
yürekçe gereken cevabı vermiş, 150 tl verme o adama.

Ya da 150 lirayı arkadaşın versin :cat:

motor ne bu arada

Aynı şekilde koruma demirinde çizikler vardı. Söktüm, gerekli yerleri zımparaladım. Parlak siyahtı, polisan siyah sprey boya ile boyadım geri taktım. Zımparayı ne kadar iyi yaparsanız o kadar iyi olur bence.

Çizikler derinse çizikleri kapatmak için macun, 250-600 aralığında birkaç zımpara ve sprey boya almanız gerekiyor.
Çizikler yüzeyselse arkadaşlar yazmış zaten zımpara ve sprey boya alacaksınız. İyice zımparalayıp tozunu temizledikten sonra boyayabilirsiniz. ton farkı olmaması açısından demiri söküp komple boyarsanız daha iyi olur

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
arkadaşlar gerizekalı artçımın motosikleti yokuşta yan durdurmuşken arkamdan atlaması sonucu motosiklet yan yattı ve koruma demirinde çizikler oluştu. demir mat siyah . boyacı 150 lira istiyor tabi koparma derdinde. en iyi ne ile boyanır bu demir bilen var mı
yanlış konuya yazmışım.

çok acilmiş çekici çağır bence çizik koruma demiriyle gitmek çok sakıncalı

en acil konun bu olsun inş. ne diyelim.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Hiç mi forum kurallarını okumuyorsunuz? Ne için konuya girdik ne çıktı. Moderatörlerde uyuyor uzun zamandır. Tebrikler.

Çok acil amerikan başkanını devreye sokun. Bütün dünya ayağa kalkmalı Koruma demiri nasıl çizilirmiş ulan acilen uzaya sinyaller yollayın ve uzaylılardan yardım isteyin.

Acil yazısını okuyunca kan ihtiyacı gibi "acil" bir durum var sanarak daldığım konudan çıka çıka koruma demiri çiziği çıkıyor. Bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Moderatorleri göreve davet ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar