Acil yardım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar blok patladı bu motoru motor numarasının yazılı olduğu blokta değişmesi gerekiyor bunu ruhsata nasıl işleyeceğiz ? Acaba bı tolerans varmıdır bu gibi durumlarda ?

P7V2RQ.jpg

gPGvN2.jpg

qADQgW.jpg

abi sen bunu bu hale nasıl getirdin? motor neydi? blok numarası yazmayan blok parçası alıp veya yazanın üstüne kaynak attırıp ruhsatta yazan motor numarasını yazdıracaksın başka şekillerde yapmaya kalkarsan çok uğraşırsın bir sürü prosedür kağıt kürek işiyle oluyor. internette motor no ruhsata işletme, yeni motor ruhsata işletme gibi aramalar yaparak biraz araştırabilirsin. bir diğer yöntemde hiçbir şey yapmamak. muayenede hafif kusur olarak geçiyor diye biliyorum tek sıkıntı satarken yaşarsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi sen bunu bu hale nasıl getirdin? motor neydi? blok numarası yazmayan blok parçası alıp veya yazanın üstüne kaynak attırıp ruhsatta yazan motor numarasını yazdıracaksın başka şekillerde yapmaya kalkarsan çok uğraşırsın bir sürü prosedür kağıt kürek işiyle oluyor. internette motor no ruhsata işletme, yeni motor ruhsata işletme gibi aramalar yaparak biraz araştırabilirsin. bir diğer yöntemde hiçbir şey yapmamak. muayenede hafif kusur olarak geçiyor diye biliyorum tek sıkıntı satarken yaşarsın

Mondial Rx3i evo, motor numarası yazan var mı ki ?

Motosikleti
D400
rx3evo alacaklara spoiler gibi oldu bu konu :p

Gecmiş olsun, umarım cok sıkıntı yaratmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güncel++++++

Bloğun nasıl patladığını merak ediyorum.

@byzirvex, bilgilendirirseniz sevinirim.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Bloğun nasıl patladığını merak ediyorum.

@byzirvex, bilgilendirirseniz sevinirim.

Hiç bir şey yapmadan yolda giderken blok patlatanların videolarını izlemiştim ama alayı cross tarzı motorlardı bu motor onlardan da değil

Numarasız blok alıp ona ruhsatta ki motor numarasını yazdıracaksınız. Lazer kesme delme yapan bir yere gidip sor 3-5 kuruş fazla verirsen ayarlarlar yada yönlendirir seni. Diğer türlü ebey bi uğraş..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar