Acil Yardım...

Motosiklete yeni başlıyorum.Commuter tarzı bi makineyle başlamayı düşünüyorum.Aklımda 0 ybr 125 vardı.Forumdan okuduğum yazılar sonunda ybr den yani 0 motosikletle bu işe başlamaktan vazgeçtim.İllaki düşceksin,düşmeden motorcu olunmaz.Denge kurana kadar ufak yana yatırmalar falan olcak,yazık olur motora,2. el bitane al acemiliğini at gibi telkinlere kulak astım.

Bugün sahibinden.com a bakarken bu motoru gördüm.Fiyat makul.Adam oto galerici.Alacağıma karşılık aldım motoru aslında motor alıp satmam diyor.Hiç sıkıntısı yok diyor(ne kadar anlıcaksa)
Fiyatının bu kadar makul olması beni kıllandırdı.Daha 2 yaşında bile olmayan motor neden bu kadar değer kaybı yaşasın diye düşündüm.Sonuçta sıfırı 3400 TL.
Bide siz bakarsanız motora çok sevinirim.
İlan bu : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-sahibinden-2012-model-mondial-150-cmx-takas-olur-144109311/detay

motorun ön camı yok göstergeleri göremedim büyük ihtimal bi kazası falan olabilir.

motorun ön camı yok göstergeleri göremedim büyük ihtimal bi kazası falan olabilir.

Kazası var belli.Ön camında kalmıştır umarım kazası. :) Genel görünüşü bana fena gelmedi gibi, cam dışında.Ustalar ne dicekler bakalım.Gidilirmi bakılırmı bu motora??

arayıp konuş adamla neymiş ne değilmiş eğer uzak bi şehirdeyse hiç riske girmeye gerek yok ama yakınlardaysa gidip bak...

arayıp konuş adamla neymiş ne değilmiş eğer uzak bi şehirdeyse hiç riske girmeye gerek yok ama yakınlardaysa gidip bak...

Adamla konuyu açmadan hemen önce konuştum ondan sonra konuyu açtım.Hiç bi sıkıntısı yok diyor ama fiyat kıllandırdı beni.Var bişey ama ne?Ben ne kadar motordan anlıyorsam adamda o kadar anlıyor gibi.Sadece malını satmaya çalışıyor,türkçe meali yalan söylüyor.Ben ankaradayım.Gidip bakabilirim.Konuyu açmamdaki amaç bu kadar ucuz olmasına sebep olan nedir?Başına ne gelmiş olabilir?Bakmaya gidersem neresine bakıyım?

144348584k53.jpg

bunun gibi nesnecikleri eksik.
Kazasız olana bak :)

bence bulaşma kaza var bu konuda hem fikiriz kazası olan motorun başka dertleri de çıkar belki şanzıman da hasarlı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar