acil yardım!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yardımm!! 1. vitesteyken çok kasılıyor motor 10 dk kadar yüksek devirde kullandım sonrada böyle birşey oldu. ışıklarda duruyorum basbas bağırıyor, daha gaz vermeden debriyajı bıraktığım gibi gidiyor. ne oldu ne yapıcam anlamadım, hiç anlamadan götürücem ustaya motorun yarısı kadar para alacak benden anlamıyorum diye kaldım öylece... yardım!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anladığım kadarıyla rolantın çok yüksek ki git motorcuya düşürsünler para vermezsın basit bi iş zaten

Kocaeli İl Temsilcisi
gaz teli bir yerlere takılı kalmış olmasın , yada telin geçtiği kablo oksitlenme yapıp yayın teli geri çekmesini engellemiş olabilir , bu akla ilk gelen yada karbürötörde gaz kelebeği bir şekilde açık kalmış olabilir , sıkışmış olabilir ama kesinlikle karbürötörden yana bir sıkıntıdır diye tahmin ediyorum :)

sonuçta motorcu değilim bilen arkadaşlar daha net cevaplar verecektir , insan evladı bir motorcuysa para bile almaz , ama karbürötörü sökerse 10-15 lira hakkıdır bakımı için :) vicdani yönden :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. ACİL ACİL ACİL; ya da LÜTFEN YARDIM konulu mesajlar sanılandan daha az ilgi görmektedir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar