Acil yardım ( Motoruma çarptılar )

bi huzur ver haa sen huzuru görürsün ::whip::::cekic::::158::::evil::
öle olsun annem sen benden bişe istersin ama öle işinin düşmediği bi insan da değilim benimle konusurken dikkatli olmanı öneririm efendy cocuk :bounce:

yavvv gittttt denize düşsem sana sarılmammmm hem artık ben efendy çocuk değil speedy çocuğummmm:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yavvv gittttt denize düşsem sana sarılmammmm hem artık ben efendy çocuk değil speedy çocuğummmm:queen:

neyse ne işte cok da umrumda değilsin
denize düşsem sana sarılmamlafını sana yeircemden emin olabilirsin
kaca mt de şu anki ruh halimi ifade eden bi smile bulamadım ama bu senin hakkında düşümdüklerime uygun sanırım :king:

akıllıı olun lennnn aklınızı alırım haaaaaaaaaa iso yardım istemişsin kızda yardım ediym demiş ne var bunda artislik yapıyon artis kanki :silent:

millet kimse iso ya yardım falan etmesin o gitsin kumda oynasın huyo yu carpışan motora çevirdin beeeee:mrgreen::mrgreen:

akıllıı olun lennnn aklınızı alırım haaaaaaaaaa iso yardım istemişsin kızda yardım ediym demiş ne var bunda artislik yapıyon artis kanki :silent:

millet kimse iso ya yardım falan etmesin o gitsin kumda oynasın huyo yu carpışan motora çevirdin beeeee:mrgreen::mrgreen:

bırak kanka bende kabahat buna yardım etmeye calısıyom ne hali varsa görsün yaw
hade hade hadeeeee ...........anladın sen onu

hanım efendi bu sizin içinnnnn::pulp:: buda benim ruh halimmmm yavv cengiz ve ayşegülll bi rahat verin yaaaa ala alaaa

::pulp::::pulp::::pulp::::pulp:: ben bu smileyi tuttum valla

Gaziantep İl Temsilcisi
ne istersiniz efedy den anlamadim .......:cyclopsan:p

kore more sizene kardeşim gitmeyin kardeşimin üstüne tekmi buldunuz ne...:queen::queen:

iso geçmiş olsunda ne oluyonuz ya bi sakin olsanız diyom bu ne hiddet ne celal

iso sana gel bi japon verim haaa kurtul bunların lafından

Son düzenleme:
ne halin varsa onu gör artık rahat ol benden yana
....... selametle canım anladın sen onu

Ohooo karışmış ama burası olmadı ki,yakışıyormu sizin gbi güzel insanlara lütfen ama :pale: Bence sorunlarınızı yüzyüze halledin burası uygun bi yer degil,hem yüzyüze olmak bazı sorunları kesinkes çözer.
İsocum sen davandan vazgeçme o terbiyesiz adam da buranın ortabatı Texax olmadıgını anlasın bence :cat:

AYDEMİR;854701' Alıntı:

kore more sizene kardeşim gitmeyin kardeşimin üstüne tekmi buldunuz ne...:queen::queen:

abi ben onların hepciğine yeterimmm kendi kendine konuşsunlar çektirecekler bana hattori hanzo kılıcımıııı:pr:

iso geçmiş olsunda ne oluyonuz ya bi sakin olsanız diyom bu ne hiddet ne celal

iso sana gel bi japon verim haaa kurtul bunların lafından

abi alalım varmı elindee kefil olduğun bi japonnn uygunsa neden olmasınnn :mrgreen:

ayshegül;854707' Alıntı:
ne halin varsa onu gör artık rahat ol benden yana
....... selametle canım anladın sen onu

aynı selametle sende git canımmm hatta sen iki kere selametle gitt sende anladınn onuuu:p

bu arada millet olarak kavga izlemeyi ne kadar seviyoz< bütün site burda beaaaa:queen:

hanım efendi bu sizin içinnnnn::pulp:: buda benim ruh halimmmm yavv cengiz ve ayşegülll bi rahat verin yaaaa ala alaaa

::pulp::::pulp::::pulp::::pulp:: ben bu smileyi tuttum valla

len kanki birde akşam eve cagırdın beni ya gelmem kusura bakma evde sana bişey yapamam haneye tecavüz olur sona...cezası büyük olur..
gel senle tenhada bir yerde yüz yüze konuşak sıkıyosa tabiiiiii:mrgreen:
hadii hodri meydan

Ohooo karışmış ama burası olmadı ki,yakışıyormu sizin gbi güzel insanlara lütfen ama :pale: Bence sorunlarınızı yüzyüze halledin burası uygun bi yer degil,hem yüzyüze olmak bazı sorunları kesinkes çözer.
:

bırak birkan yaw ne yüzyüze gelcem bunla

abi sen isoyu pek tanımazsın ben malımı bilirim :mrgreen::mrgreen:

ha birde bir yerde hatori hanzo kılıcı demiş lan o benim sloganım calma sloganımı kırkızzzzzzzz kankaaaaaa:mrgreen:
kendin cümle kur olim kalıp cümlelerle konuşuyon terliksi hayvan tek hücreli canlı:p

Mesleki bilgime dayanarak söyleyeyim isooo kardeşim.
Kaza Yeri Terk Tutanağı'nı tuturduysan zaten kaza raporu (maddi hasarlı trafik kazası, olay yeri tespit ,olay yeri inceleme ve ifade tutanakları) karakol ekibi tarafında tutulmuştur.O karakol ekibi savcılığa olayı intikal ettirir.Senin yapacağın başka bişey kalmamıştır.Yani sen adamı istediğin tarafa çekebilirsin.İstersen hukuki ,istersen insani olarak işlem yaparsın..
Bu arada geçmişolsun babocan.Bi sorunun olursa trafik veya adli olarak msn aşağıda yazılı. Bir emniyet mensubu olarak en büyük görevimiz vatandaşa yardımcı olmak kanunları işler duruma getirmek...

Saygılar

[email protected]

Ayshegül canım bidenem ve kankam cengizzz millet hakkaten kavga ettiğimizi zannediyoo sizleri çok seviyorummm ayshegülü iki kere seviyorum hatta üç beş kere yeter la ben eve gidiyomm sarmayın bana artıkk

flaaaaaaşşşşşşşşşşş flaaaaaaaaaaaşşşşşşş flaaaaaaaaşşşşşşşş

isonun son hali

Ayshegül canım bidenem ve kankam cengizzz millet hakkaten kavga ettiğimizi zannediyoo sizleri çok seviyorummm ayshegülü iki kere seviyorum hatta üç beş kere yeter la ben eve gidiyomm sarmayın bana artıkk

:queen::queen:
nereye eve gidiyon bak uyuyup beni unutma sakın haa gelcen demi aşkım beni almayaaa:silent:

konuşturuyonuz bizi o zaman boşuna mahkemeye verecem sizi

baba sende aynı anda hem 600 rr kullanıyon hemde gsx göz hakkımı var hakkımı isterimm bende seni mahkemeye verecemm :queen::rendeer:

flaaaaaaşşşşşşşşşşş flaaaaaaaaaaaşşşşşşş flaaaaaaaaşşşşşşşş

isonun son hali

olm senin kadar muhterem bi karakter görmedim ben yaaa ne desme sana bilmiyomkiii sende selametle gittt:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar