acil yardım motor el marşıyla calısmıyor

evet vurdurdum bazende motor calışırken el marşına basardım cok guzel ses veriyor diye onun bi etkisi olabilir mı?

Abi zaten calısan motora bıde mars motoruna mı basıyorsun valla benım bıldıgım bu zararlı bısı :cyclopsan

Valla bende de aynısı olmustu farlar falan gayet ıyıydı yanı Akude problem yoktu.Ama mars motoruna basınca ya 1 tur zor donduruyodu yada hıc mars motorunu degıstık duzeldı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Birileri marş motoruna 20 lira falan demiş.... Sıfırı yanlış yazmış sanırım....:p
100-200 arasında olması lazım fiyatı....

Ya da arkadaş marş düğmesinden motoru diye bahsetmek istemiş..Heyecandan motoru yazmış....

Haa bu arada arkadaşın marş dişlisi malesef sizlere ömür... Eğerki volan dişlisini sıyırmamışsa iyi...dediğim fiyatlara çıkar...

Birdaha motor çalışırken marşa basılmaması gerektiğine güzel bir örnek olur umarım....:cat:

haftada 1 defaise dostum sen al 25-30 ytlye bir araba teyp adaptörü bağla akünü ona bir gece sabaha tıkır tıkır çalışır birde kullanamdığın zaman akünün artı kablosunu çıkar yoksa hep bu sıkıntıyı yaşarsın yaz kış

Selamlar.
Aynı sorun bizimkinde de var. Akü yenilendi.
Şimdi marşa basınca normal çeviriyor. Buraya kadar sıkıntı yok.
Motor soğukken çeviriyor ama çalışmıyor.
Ayak marşını bi kere basınca alıyor. Motoru biraz ısıtıp stop edip el marşını deniyorum bu sefer alıyor. Dizinki de aynı sorun sanırım.

Ne oluyorsa soğukken el marşı çeviriyor ama motor çalışmıyor. Sürekli ayak marşını kullanmaktan menteşenin bilyesi aşındı neredeyse kendi kendine açılacak hale geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar