acil yardım lütfen

merhaba arkadaşlar
sitenize yeni üye oldum ve bir sorunum var. 1 yıl önce arora motor aldım fakat 1 yıldır sürekli sorun yaşıyorum 1 kere anayolda kayış kırıldı ölüyordum ayrıca sürekli motorda sorun yaşıyorum ve servise gidiyor birsürü masraf bana kalıyor çünkü garanti sadece motoru kapsıyormuş diğer parçalarda olmuyormuş canıma tak etmiş durumda... yapabileceklerim konusunda beni yönlendirirseniz sevinirim...

Merhaba dostum athena33;

Öncelikle sorunlarını tam olarak listeler misin? Ayrıca motorunun hatalı dediğin yerlerin resimlerini gönderirsen, (motor içi, arka aska, rölantide (sanırım devir saatin var) çalışması) gibi. bunların dahilinde yardımcı olabiliriz.

1- Yağ veya benzeri kaçak var mı?
2- Duman (siyah gri veya beyaz) var mı?
3- Kalkışta titreşim var mı?
4- rölantide çalışırken motorun gaz kolunu tam açtığında stop ediyor mu?
5- Sabit süratlerde giderken motora gaz verdiğinde tepkisi (alıyormu, boğuluyormu, tekliyormu v.s.)
6- Sabah çabuk çalışıyor mu?
7- Yakıt tüketimi (lütfen 100km'de litre olarak)
8- Son sürat, ve bu sürate çıkış devri nedir (devir saati kaçı gösteriyor)

Bekliyoruz

ilgin için tşk ederim
benim motorum scooter 50cc. yağ kaçağı yada duman yok ama kalkışta titreşim var. ayrıca sabahları çalıştırırken zorlanıyorum. hareket halindeyken aniden stop ediyor. motor konusunda çok bilgili değilim bu nedenle çok fazla teknik ayrıntı veremiyorum.küçük bi motor aldım. biraz öğrenip öyle iyi bişey alayım istedim. fakat bukadar sorun beklemiyordum... ayrıca bana dikkat etmem gerekenler konusunda bilgi verirseniz sevinirim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar