Acil Yardim Edin Plss !!!!

Arkadaslar ben okula gidip gelmek icin bi tane 98 model pejo tracker alicam 500 ytl ye ama ruhsatini üstüme almicam. plakasida 41 plaka ben bunu bursa (16 )
plaka yapicam yapabilirmiyim ruhsati üstüme olmadigi icin ? ( RUHSAT BENİM USTUME GECRMEYECEM SATAN KİŞİNİN USTUNDE KALACAK )
yapıla bilirse kisaca neler yapicagimi aciklarmisiniz we tahminen ne kdar tutucagini ( ytl ). :rendeer:

Son düzenleme:
babanın üstüne yapıp plakayı babana ruhsatlayabilirsin. :) 100 civarı tutar. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nedense türkçeyi kullanmaya pek özen göstermiyoruz,sen böyle yazarsan kimsede sana yardım etmez,öncelikle şunu TÜRK olduğunu unutma plss gibi,we gibi kelimeler bizim alfabemizde yok.Üzgünüm biraz kırıcı oldu ama bir düşün,

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Kısaltma o kısaltma, 'Acil Yardım Edin Pejo Lüleburgaz'da Satılık Satılık!' demek istiyor. :)

Aksaray plaka ama Lüleburgaz'da işte. :p

ruhsat benim ustume olmicak derken yaş sorunundan degil sadece fazla param olmadigindan ruhsati ustume gecirmeyecem satan kişinin ustunde kalicak..

ben degiştiremez miyim simdi plakayi :(

Son düzenleme:
ruhsat sahibi degişiklik yapabilir belki vekaletname alırsan (ki onada senın yaşın tutmuyo sanırım) onunla yapılabilir

ruhsat sahibi plaka değişikliği yapmak için ruhsatı o şehirden birisine devir etmesi gerekki ruhsat devir olurken plakası düşer o şehrin plakasını alır

yani her halukarda devir olur gene para gider

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar