Acil yardım. CBR 900 RR (1998)

Arkadaşlar 1998 model CBR 900 RR alıcam ama; sizlerin bu modeldeki Cbr için bilgileriniz benim için çok etkili olacak. Yardımlarınızı bekliyorum. Tecrübenizi paylaşırsanız yanlış bi karar vermekten kurtulacağım belki. Şimdiden teşekkürler.:silent:

Sakalcım saol. Bu namussuzların hepsi bağırıyo "benim aynımdan al" der gibi insana ama bazıları tam öyle bağırırken bir öksürük tutuyor ki sorma gitsin. Mevlasına kavuşuveriyor valla. Korkum bu yani. Alırız bi tane ikinci el, kimse yoğurdum ekşi demez. Ulan nası bağırttırıyorum derken bi öhö dedimi gitti bir iki milyar.

kaç km de motor resimleri varmi kazası varmı bunalrdan bahsedermisin biraz birde kaça alıcaksin ?

almasan bee!!

abicim bana sorarsan alma.8 yaşında bir racer,sana nasıl sorun çıkartacağını bilemezsinn.Kimbilir nasıl bağırtmışlardır o aletii,bak nasıl bağırıyor diye.sonra senin bağırtmaya fırsatın olmaz.Bana sorarsan siraz daha üzerine koyup şööle 2003/4 daha iyi olur.

kliway kardeş km sini bilmiyorum sahibini arkadaşım tanıyo ve o görüştü. Yeni satılığa çıkarmış motorunu. 9 istiyor ama 8 e alabiliriz dedi bana bu arkadaşım. Kazasız, motoru açılmamış ve lastiklerinin iyi durumda olduğunu varsayalım. Kaç km den fazla ise almamalıyım. 8 iyi fiyat mı ne dersin. Elimde patlar mı bu yaştaki bir makine.

Bir de anlayan bir arkadaşım dedi ki madem yeri geldi onuda sorayım sizlere;"97 98 model suzuki GSX R 750 bul sen patlarsın onun motoru patlamaz" dedi. Buldum bir tane 12000 km de.Tecrübe ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:
Raca dedinmi yaşı geçkin olmasınn.Arkadaşının garanti verebileceğini sanmıyorumm.Mademki aklına koymuşsun 8-9 milyar vermeyi biraz ekleyip 12 -13 e 2003/2004 CBR 600F düşünmezmisin?

aslında ilk tercihim o idi. Ama ben Antalya'da ikamet ediyorum. Ve burada satılık 600 f yok. Bu 900 rr da dediğim gibi hasbel kader karşıma çıktı. Başka motor yok yani şu an çevremde ikinci el. Nette var birsürü ama işim nedeyle bir günlüğüne dahi olsa ayrılamam buralardan. Ne yapacam bende bilmiyorum yani.

valla kazasiz ve motorun açilmamiş oldugundan emin ol sonra,km si önemli motorun geçmişini öğren :),eğer motor 50.000 km nin üstünde ise alma çünkü o motor racing ömrünü tamamlamiş sayilir...ama eğer dediğin gibi 98 model 12 bin km ise gsxR 750 onada bir bak derim..

Sağolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için. Gerçekten sağolun. GSX R 750 yi 6000 ya da 6500 e alınır gözüyle bakıyorum. Hakederi de o bence çünkü 9 yaşında bir makina. (Maksimum 7000 o da çok çok temizse) Bu model sağlammı yapılmış gerçekten duydunuz mu daha önce böyle bir dedikodu sizde arkadaşlar.

Güvendiğin bir ustaya göster,yakınında tecrbeli motorcu varsa göster,yeni çıkan modellere de bir göz at bence gerçi &90 ı bundan daha düşük ccli ama..

Sağol extacy77. Öyle yapacam ama draglara gireceğim için zorlamaya gelir mi gelmez mi bilemiyorum. Çok bahsediliyo bu model buralarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar