Acil Yardım Bmw??

selamlar bi kuruma yaklasık 20 adet motorsiklet almayı dusunuyoruz
öncelikle gunde 300 km yol yapabilicek ve sureklı calısıcak bu tempoya dayanabilicek yedek parçası sorun cıkarmıycak maliyeti 20.000 ytl yi geçmiycek motorsiklet tavsiyelerinizi acilen bekliyorum.BMW dusunmustuk ama izmirde yetkili servisi yok sanırım yorumlarınızı bekliyorum
NOT: İZMİRDE SERVİSİ OLAN Bİ MARKA TERCİHİMİZDİR (honda olmasa iyi olur)

gülü seven dikenine katlanır

neden istemediğinizi bilmiyorum ama sizin istediğiniz talepleri en iyi karşılayabilecek firma Honda Türkiyedir

reklam gibi oldu ama doğru söze ne denir

illa honda olmasın diyosanız türkiyeye bizzat kendi gelmiş firmaları tercih edin derim çok daha az problem yaşarsınız

örnek vermek gerekirse suzuki, honda(evet gene honda):)

Son düzenleme:
kardeş maaliyet 20000 i geçmeyecek demişsin ben diyorumki ybr 250 alın yoğuntempoya dayanacağına inanıyorum yunuslarda kullanıyor ayrıca 9000 civarı fiyatı var ve de YAMAHA hemde abartılı bir motor değil gayet kullanışlı tam iş görecek makina

gülü seven dikenine katlanır

neden istemediğinizi bilmiyorum ama sizin istediğiniz talepleri en iyi karşılayabilecek firma Honda Türkiyedir

reklam gibi oldu ama doğru söze ne denir

illa honda olmasın diyosanız türkiyeye bizzat kendi gelmiş firmaları tercih edin derim çok daha az problem yaşarsınız

örnek vermek gerekirse suzuki, honda(evet gene honda):)

istemememizdeki en buyuk etken yetkili servisin tutum ve davranışlarıdır. 250 cc bir motorsiklet dusunmuyoruz.
suzuki model olaarak onerebileceğiniz ne war acaba yada başka marka

dl vstrom olabilir suzukiden..
onun disinda yamahadan xt 660 olabilir fazer olabilir..

Konu başlığı konunu içeriği ile uyuşmuyor.

bir kuruma 20 motor alacaksınız ama motoru ne için kullanacaksınız.Yazmamışsınız.

Bir kurum 20 tane 20 bin YTL'lik motor alacaksa türkiyedeki tüm satıcılar sizin ayağınıza gelerek motorlarını test etmenizi canı gönülden isterler.

Türkiyedeki tüm firmalara atarsın bir mail.istediğini öğrenirsin,

gereksiz bir konu olmuş .bizde oturmuş yazıyoruz.:mrgreen:

Konu başlığı konunu içeriği ile uyuşmuyor.

bir kuruma 20 motor alacaksınız ama motoru ne için kullanacaksınız.Yazmamışsınız.

Bir kurum 20 tane 20 bin YTL'lik motor alacaksa türkiyedeki tüm satıcılar sizin ayağınıza gelerek motorlarını test etmenizi canı gönülden isterler.

Türkiyedeki tüm firmalara atarsın bir mail.istediğini öğrenirsin,

gereksiz bir konu olmuş .bizde oturmuş yazıyoruz.:mrgreen:

::plus1::

En azından hangi amaçla kullanacağınızı yazmanız faydalı olacaktır.
Ona göre daha sağlıklı yorum yapılabilir...

20 000 Çarpı 20 eşittir 400 000 YTL eder...

Bu nasıl bir kurumdur sadece motorlar için bu kadar harcayacak ?

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Herhalde kriz dolayısıyla bir Holding tüm müdürlerinin altındaki 'mersoları' alıp motosiklet veriyor. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar