Acil yardım bekliyorum arkadaşlar

Arkadaşlar ben bmw f650 97 veya 98 model motosiklet almayı düşünüyorum fiyatları 6500 den başlıyor fakat beni düşündüren tek şey parça fiyatları ve bi arıza çıkardığı zaman kaça patlayacağı konu bmw olunca ister istemez insan düşünüyor şimdi motora 7000 veripte 3000 de masraf yapmak istemem bu konuda kullanan veya bilen arkadaşların yardımını bekliyorum: pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bmwnin parçaları genelde pahalıdır hiç tavsiye etmem üstelik birde eski modell

o kadar paraya daha yeni bir motor alabilirsin.benden tavsiye motorun eskisi daima sorun cıkarır. sorunsuz bir makina alırsın 1.5 katı para ödersin. iyi bir araştırma ile yeni bir motor alabilirsin tabi markası bmw olmaz. kolay gelsin

6500 YTL para verip belki de 7000 YTL, 10 yıllık motor alınır mı? hadi aldın, bu motor masraf çıkarmaz mı? bence başka bir motor al sen temiz, belki de sıfır yok illa bmw alacam diyosan da kredi falan kullanmayı düşün derim..

bmw nin parça fiyatları diğer japon markalarına göre pahalı gerçekten. bu fiyatlara biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.

daha yenı bır motor almanı tavsıye ederım.97-98 model motor her ne kadar bmw de olsa sorun cıkaracaktır.

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Ben 98 f650 kullanıyorum ve çok memnunum.Çünkü enduro tipi motorların en az problem çıkaranı bunlar. Bu motorda yolu sürüşü sonuna kadar hissedebiliyosun.Yeni komple bakım yaptırdım. Satıp yine BMW alıcam...Görüşebiliriz.05325694281

arkadaşım bmw pahalıdır parca acısından ama saglam motor oyle olur olmadık basını agrıtmaz . dıkakt etmen gereken senden oncekı sahıbı nasıl bakmıs motora bakımlarını nasıl v kıme yaptırmıs. bazı bmw kullanıcıları motorun secersını cıkartıyo su zaman su ustaya bu zaman bu ustaya yaptırdım felan dıye cok dıkkat ve ıtınalı kullananlarda var motorlarını. dedıgım gıbı motoruna ıyı bakan bırısınde almaya calıs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar