Acil sym hd 200 lazım!!!!

Arkadaşlar dün bir motorcuda gördüm dayanamadım sordum 200cc su soğutmalı br motrmu8ş bu hd 200 hemde taiwan malı yani tam bana göre güçü ve büyük bir motor eğer uygun fiyata veren olursa bu motou almayı düşünüyorum cvplarınızı bekliyorum şimdiden tsk.........

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün bir motorcuda gördüm dayanamadım sordum 200cc su soğutmalı br motrmu8ş bu hd 200 hemde taiwan malı yani tam bana göre güçü ve büyük bir motor eğer uygun fiyata veren olursa bu motou almayı düşünmüyorum alıcam çünkü cvplarınızı bekliyorum şimdiden tsk.........

sym nin joyride 200 var bir tanede fakat yanlışım varsa düzeltin 170 cc,hd200 de aynı olmasın:silent:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Korlasda sanırsam kampanyası var sıfırı 4.500 lira, ama ikinci el hesaplı bisey insl bulabilirsin.

evet 170 küsür bunların cc si ama adam bana 200 cc dedi ayıp yani cogu motorda 150 cc yazar mesela 149 dur tamam ona bişe demem ama 200 170 arasında cok fark var bana göre yardımcı olursanız sevinirim ben motoru bir defa alıp yıllarca kullanmak isitiyorum ve 3 aydır araştırıyorum biri bişe diyor kafam karışıyor cok parada vermek istemiyorum 2. eller benim için daha cazip ama sıfırıda aynı fiyata ise 2. el almakta olmaz demi yani ardkaşlar ilk motorum olacak çünkü.tecrubem sıfır sadece kullanmayı biliyorum oda cok iyi değil acemiyim yani şimdiden tsk

Son düzenleme:
Slm coo007 Ben sym kullanıcısı olarak,vermiş olduğun kararı çok doğru buluyorum.Ben'de SYM GTS 250 var çok memnunum imkanım olsa hd 200'ü ikinci motor olarak alabirim.Kalitesi konforu ve sürüş rahatlığı mükemmel.İnşallah gönlüne göre HD 200 bulursun.

evet 170 küsür bunların cc si ama adam bana 200 cc dedi ayıp yani cogu motorda 150 cc yazar mesela 149 dur tamam ona bişe demem ama 200 170 arasında cok fark var bana göre yardımcı olursanız sevinirim ben motoru bir defa alıp yıllarca kullanmak isitiyorum ve 3 aydır araştırıyorum biri bişe diyor kafam karışıyor cok parada vermek istemiyorum 2. eller benim için daha cazip ama sıfırıda aynı fiyata ise 2. el almakta olmaz demi yani ardkaşlar ilk motorum olacak çünkü.tecrubem sıfır sadece kullanmayı biliyorum oda cok iyi değil acemiyim yani şimdiden tsk

satıcının size hd200 ün model ismi olduğunu belirtmesi lazım,

ama bu sym kötü maldır anlamına gelmez arkasında suzuki gibi dev bir firma var.

kullananlardanda kötü laflar duymadım:cat:

sym hakkaten çok iyibir motor ben t1 i aldıktan sonra çıktı piyasaya bunlar keşke biraz daha bekleseymişim sym alırdım konfuru ve yola gidişi mükemmel bir motor işşallah gönlüne göre sym hd 200 bulursun

inşaallah bulurum ama fiyat cok yüksek değil aslına keşke kredi kartına değilde elden taksitle motor satan biri olsada alsam yaw acaba varmıdır öle elden taksitle yada senetle motor satan birileri......

büyük lastikleri sayesinde yol tutuşu çok iyi bir motor...
onun haricinde 170cc 15,5hp diye biliyorum. şehiriçi trafiğinde madur etmeyecek bir motor ;)

Eveeeeeeet arkadaşlar çok teşekkür ederim ben bu motoru alacam galiba hakkaten güzel motormuş yaw bakalım fiyatta anlaşırsak aldım demektir bıgun birdaha konuşacağım size bildiririm ee birde ucuz ama kullanışlı ve sağlam bir kask arıyorum birde çanta motorun arkasın yani tavsiye edeceğiniz bir marka varsa yazın yanlız kask yarım olacak yani şehir içinde tam kask pek iyi olmaz heralde...........

inşaallah bende yakın zaman da motorumun resmini koyarım.........

Son düzenleme:
Eveeeeeeet arkadaşlar çok teşekkür ederim ben bu motoru alacam galiba hakkaten güzel motormuş yaw bakalım fiyatta anlaşırsak aldım demektir bıgun birdaha konuşacağım size bildiririm ee birde ucuz ama kullanışlı ve sağlam bir kask arıyorum birde çanta motorun arkasın yani tavsiye edeceğiniz bir marka varsa yazın yanlız kask yarım olacak yani şehir içinde tam kask pek iyi olmaz heralde...........

inşaallah bende yakın zaman da motorumun resmini koyarım.........

kaskta ucuza kaçma ,gerekirse çantayı alma ama kaskını kaliteli al:cat:

ewet doğru diyorsun yaw cok pahalıdan kastım 300 400 700 ytl olan marka kasklardan alamam cok pahalı saglam olsun pahalı olmasın anlatabıldımmı??? beklıyorum

Son düzenleme:
lazer vertigo al o zaman fiyatıda uygun kalitaside güzel 225 ytl ye almıştık honda özenden daha ucuzuna mümkünse bakma bile çünkü 150 ytl ye max diye bir kask aldıydım ilk motora başlarken hem rüzgar geçiriyor, hemde sağı solu çabuk dağıldı, eskidi tavsiye etmiyorum (1 yıl içerisinde )

Son düzenleme:
SYM markası konusunda hiç düşünmeden alınacak bir marka. modeli ne olursa olsun süper..
Kask konusunda ben zeus kullanıyorum acaip memnunum fiyatları da uygun..
Arka çanta konusunda valla ben 65 YTL ye aldım 1 hafta sonra carrefourun içinde başka bir şey için bakınırken aynı çantayı 35 ytl ye gördüm.. kafayı çizdim :):):):):)

ewet doğru diyorsun yaw cok pahalıdan kastım 300 400 700 ytl olan marka kasklardan alamam cok pahalı saglam olsun pahalı olmasın anlatabıldımmı??? beklıyorum

sana tavsiyem

airoh sv55 274 ytl

cox trips 260 küsür ytl

her ikiside güneş vizörlü flip up yani çene açılır cinsdir.

oooooooof of yaw sizin bildiğiniz elden taksitle yani senetle motor satan bir motorcu yokmu yaw yoksa ben alamayacam a2 ehliyeti aldım motor yoq nooooolurrr yardımcı olun arkadaşlar bekliyorumm

Kask konusunda ben katılıyorum bende Honda Özen den daha 4-5 gün once aldım bu kaskı tavsıye ederım.Lazer Vertigo Stroke

bilgin100th2.jpg

arkadaşlar heniz motor alamadım kask pek işime yaramaz motor olmadan!!!!!!!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar