Acil satılık racer 200 arıyorum

selam arkadaşım,
ikinci el motosiklet linklerinde de aramanı tavsiye ederim. İnşallah gönlüne göre bulursun.
selamlar

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ahh ahh fakirliğin gözü kör olsun, çok paran olucak verecen 1500'e çil çil hayabusa, seyredip rahatlıyıcan...

Ahh ahh fakirliğin gözü kör olsun, çok paran olucak verecen 1500'e çil çil hayabusa, seyredip rahatlıyıcan...

Düşünmen bile yeterli Allah kabul etsin benim güzel gönüllü kardesim. Sen ne güzel bir insansın..
Allah senden razı olsun.

bakkal dükkanımı burası ara biraz siteleri, sahibinden sitesine bak hemen öyle kolay bulunmuyor 10 gündür aramadınmı hiç

baslik bambaska bi hal alacak gibi bu hisli diyaloglar ve maddi imkansizliklar sebebi ile..

yazima burada son verirkene sozlerimi buyuk Turk Musikişinas Ibrahim Tatlises'in sozleri ile bitirmek istiyorum: "oxford vardi da mi okumadik?"

umarim aradigin motora en uygun kosullarda ve en tez zamanda kavuşursunuz.

Shakulin

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bakkal dükkanımı burası ara biraz siteleri, sahibinden sitesine bak hemen öyle kolay bulunmuyor 10 gündür aramadınmı hiç

Döveydin bide......:queen::queen::queen::queen:

baslik bambaska bi hal alacak gibi bu hisli diyaloglar ve maddi imkansizliklar sebebi ile..

yazima burada son verirkene sozlerimi buyuk Turk Musikişinas Ibrahim Tatlises'in sozleri ile bitirmek istiyorum: "oxford vardi da mi okumadik?"

umarim aradigin motora en uygun kosullarda ve en tez zamanda kavuşursunuz.

Shakulin

Sen sat moturunu o zaman?....:queen::queen::queen: Yenge ye sormadan satma tabi...:queen::queen:

ben satıyorum raceımi sahibinden.com da var kelepir yarışçı ismi

sahibinden.com'a bakmanı tavsiye ederim gerçekten güzel şeyler war

SELAM BEN İZMİR NARLIDEREDEN MURAT BENIM 250 CC LIK KANUNİ TİGER MARKA MOTORSİKLETİM VAR ACIL BEBEGIM OLDUGUNDAN DOLAYI SATIYORUM FIYATI VEDE YANINDA VERECEGIM MONT TULUM VS... SEYLER ISINE YARAYA BILIR KOMPLE TAKIM OLARAK ESYALARDA DAHIL OLMAK UZERE 2750 TL VERIYORUM.RABA ALMAM GEREK .RESIMLERINI GORMEK ISTERSEN NUMARAM 0506-570-73-84 MURAT DÜZENLİ SANA MSN DEN ATARIM KONUSURUZ .BEN ESIMLE UZUN YOLA GITTIM SORUNSUZ VEDE AZ YAKITLI SAGLAM GOSTERISLIDIR RENGI BAL KÖPÜĞÜ BEN 2006 YILINDA TEMMUZ 27 DE SIFIR OLARAK ALDIM KAZASI YAN YATMASI YOKTUR.YANINDA FATURASI DOSYASINIDA VERICEGIM İLGİLENENLERİN DİKKATİNE.SAYGILAR FIYATI KONUSUR ANLASIRIZ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar