acil satilik f 650 st

1998 model mavi f 650 st. 61.000 km'de
6.000 YTL
istanbul-bakirkoy

givi tur cami, elcik isitma, motor koruma demiri, givi maxia (50L) sirt dayama sungerli ve baglama demirli topcase, orta sehpa. iyi durumda, sorunsuz.

zincir di$li bu sezon gider, lastik belki gerekebilir. ikinci sahibiyim (10.000'den beri). ilk sahibi arkada$im oldugundan tum gecmi$ini biliyorum. orjinal alcak camini ve yedek debriyaj balatalarini da veriyorum. ihtiyactan satiyorum

[email protected]
533 6202001

bike14003008sg.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mesaj 1 satılık ilanı 1 önce tanışma faslı geçseydinya :pl:

fiyat ?? yer ?? nereden alacaz?? ruhsat sahibi kim?* borcu harcı ?? kazası belası grnajında kırığı çıkığı kaç bin milyon km?? vs vs :pl:

ehm, oluyo tabe bazen boole teknik (!) aksakliklar..
yeri fiyati ekledim mesaja

mesaj 1 satılık ilanı 1: siteyi verimli kullanma buna deniyo sanirim :pl:

Süper Moderatör (BBRR)
mesaj 1 satılık ilanı 1: siteyi verimli kullanma buna deniyo sanirim
eğer bu bir alım satım sitesi olsaydı dediğin doğruydu ama malesef değil bu bölüm üyelerimizin her türden mallarını satabileceği yardımcı bir bölüm bu yüzden e_erdun, abi kibarca belirtmiş alınacak bir durum yok ben ilk olarak siteye hoşgeldin diyeyim daha sonrada hayırlı satışlar dileyeyim :king:

BBRR abicim heryerde sen varsin tirstim. benim ducati yavrusu ilaninida senmi kitledin bu arada. Hemen satildi moduna burunmus kerata.

bmv

Kardeş motor güzel görünüyor :cat: yakıt durumu ne kadar yani km de ne kadar yakıyor :pale: birde alım satım vergisi nedir :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
badseed, abi ben kilitliyemiyom sadece okuyup cevap verme yetkim var :cherry: sadece mod arkadaşlar kitliyebiliyo onlarda gizli aslında ben onları tyahmin ediyom ama neyse sölemiyim :cherry:

benim motor 2005 model 250cc, çift silindir Jinlun, 4750km ve sorunsuz
takasa varim dersen üste 2500YTL veririm. Benim ilani ve motorun fotolarini gorebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar