acil. (önemli )

arkadaşlar burda bi zamanlar arkadaşın biri cros motoru SM e çevirmişti. resimli olarak paylaşmıştı. link ni bulamadım yardımcı olurmusnuz ????:silent::pr::silent:

bu motorda süper olmuş ama süpermoto değil.
sm 17" jant ister.

tam net bişi yazmamıs bende bunu görmüştüm bunu koydum arkadaş acil die konu acmıs ama konusuyla alakası yok başka yerlerde dolaşıyor.:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 ----------

hele şükür geldi aciliyet

hayır hocam bu deildi. süper motoya cevrilmiş bi motordu selesinden tutunda amortisörlerine kadar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------

tam net bişi yazmamıs bende bunu görmüştüm bunu koydum arkadaş acil die konu acmıs ama konusuyla alakası yok başka yerlerde dolaşıyor.:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 ----------

hele şükür geldi aciliyet

anlayamadım ???

acil çok önemli diince gerçekten acil ve önemli bişi zannettim ama değilmiş olmadıgı halde yardımcı olmaya çalıştım bizden aciliyet bekliyorsun fakat kendin hızlı davranmıyor konuları odlaşıyorsun umarım anlatabilmişimdir.

acil-önemli dediğin kan aramadır, dağın başında yolda kalmadır, vesairedir.
haybeye yaygara olmasın, başlıklar içerikle alakalı olsun lütfen.

allah allah :( enteresan gerçekten. çalışan biriyim belki buraya sadece 10 dakika girebiliyorum ve ihtiyacım olan bir konuyu bulmaya çalışıyorum aldığım cevaplar gercekten çok olumlu. saolun arkadaşlar. forumda elbet dolaşıcam elbet gezicem.
xt600 aldık. burda bi arkadaş motorunu süpermotoya çevirmişti 2008 yılında sanırım detaylı olarak resimlerini koymuştu ordaki bi kaç bilgi lazım bana.
atalarımız doğru söylemiş elin sırtına gidiyorsa sen kaşı. kimseden medet umma diye.
kusura bakmayın arkadaşlar. :rendeer:
yardımcı olmaya çalıştığınız için ayrıca teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar