ACİL ..::[MT-İZMİR]::.. PAZAR (Yarın) RAHMİ AMCA Ev Taşımaya Gidiyoruz

benim sevgimin adı hasret ahh ahh meze ve rakı sofrasını kuracam şimdi az kaldı :p
,
nedense gümüldürde çadır kurduğumuz günler aklıma geldi.. daha çadır duruyor 2 odamı 3 odalımı ne alıp gidelim bigün :)

Son düzenleme:
müjde nin ablası olan :mrgreen:

Valla rahmetlinin davranışlarına bakılırsa kardeşi gibi hatta yeni yetme kızı gibi görünüyordu.
Hem sen bana o kadını mı uygun gördün abi...
Çık çık çık hiç oldumu ya...
Tamam biraz saçlar beyaz ama 5 milyonluk boyaya bakar,hem giyinince ben bişeye benziyorum bakma ööle motorcu kıyafetleri ile çikin olduğumuza:bounce:

ana oğlanı uscuk yapıyolar ebushh hanım olsun ben seni hertürlü severim diyo olcak işmi yaw...
yarın bi gün bizim kızda özenir benden mangal kömürü yapmaya kalkar bu işin sonu pek hayırlı değil...

yav aşktan girip oparatörlere bağlamışsınız konuyu accayip kötü olmuş :cyclopsan

aysel mi türksel mi yüksel mi:mrgreen:
kötüyüm ben kötüyüm,kötüyüm,kötüyüm

yaf bizim topikler aslında hiç bööle ronamtik olmazdı ama , bol sucuk duygulandırdı herkesi,
ee alışmamış topikde romantizm de durmazmış işte ööle olmuş.

ana oğlanı uscuk yapıyolar ebushh hanım olsun ben seni hertürlü severim diyo olcak işmi yaw...
yarın bi gün bizim kızda özenir benden mangal kömürü yapmaya kalkar bu işin sonu pek hayırlı değil...

kolpamm korkma, bn seni kömür filan yapmam bögg ne ööle kötü kokar, senin hakkında daha hayırlı planlarım var ::winkwink ::140::

böyle giderse bu topic ben hepinizi taşa çevireceğim. benim de gücüm yetmezse şerif gelip kilitleyecek zaten. ne bu ya sucuk ve bol oksiyen kesinlikle çarpmış milleti

KİMSEYİ zan altında bırakma elemanı direk söyle bak herkez birbirine garip bakmaya başladı :p

gocunmam mı gerekiyor annamadım?:silent:
bu arada kolpacım be ne kömüründen bahsediosun sen?en azından nie okadar iyimser düşünüosun kendi üzerinde?bi kömür ile sıyrılabileeğini mi zannediosun??????

kömürle yırtmaya çalışıyor bence :mrgreen: çünki ondan istenen şeyde karbon ve kömür ailesinden :cat: sadece farkı yuvarlak bir şeyin üzerinde ve TEK olacak :mrgreen: doğru anlamışmıyım miss kolpa :rendeer:

kömürle yırtmaya çalışıyor bence :mrgreen: çünki ondan istenen şeyde karbon ve kömür ailesinden :cat: sadece farkı yuvarlak bir şeyin üzerinde ve TEK olacak :mrgreen: doğru anlamışmıyım miss kolpa :rendeer:

abi böyle karbonlu bi olaydan nasıl böyle azotlu bir ima çıkardın anlamış değilim. biz unutsun diye neler yapıyoz sen gene aklına getiriyosun yaa...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi böyle karbonlu bi olaydan nasıl böyle azotlu bir ima çıkardın anlamış değilim. biz unutsun diye neler yapıyoz sen gene aklına getiriyosun yaa...

Bırak boşver... Kömürden şeyler sakıncalı..Üstü kara olur falan.... Sigaranın ateşi deyer yanar manar....:wiinkk::wiinkk:

Alıştırmamak lazım.... Dün akşamdan sooona böyle yanıp döndüm.... :queen::queen::queen::queen:

Rahmi amcamızın internetti gelmiş hani resimler:silent::silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar