ACİL KANA IHTIYAC VARDIR BIR MOTORCU DOSTUMUZA 0RH- NAGATIF

0 RH NEGATIF KANA IHTIYAC VAR MOTORSIKLETLI BIR DOSTUMUZ ABIMIZ KENDIZI AKSAM SAATLERINDE MOTORUYLA SEYREDERKEN ARKADAN KENDISINE KAMYON CARMIS AGIR YARALI OLARAK HAYDARPAA NUMUNE EGITIM ARASTIRMA HASTANESINDE YATMAKADIR KAN VERMEK ISTIYEN ARKADASLAR NUMUNUNE HASTANESI KANBANKASINA YARIN SABAH GELMELERINI BEKLIYORUM COK TESEKURLER SIMDIDEN ALLAH KIMSEYE BOLE KOTU SEYLER YASATMASIN AMIN 00"][/COLOR]

Allah acil sifalar versin inşallah iyileşir sağlığına kavuşur :(

Benim grubum uyuşuyor, motorum, ehliyetim her şey var basar gelirim ama 18'i doldurmama 20 küsür gün kaldı yine alıyorlarsa gelirim bir sor bekliyorum.

Allah şifa versin inşallah iyi olur. Benimki tutmuyor tutsa yardımcı olmak isterdim. Tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:
cok tesekur ederım ılgınıze sanırım yas konusunda sıkıntı olmaz ama yarın sabah benır araıya bılırsenız sevınırım 0532 446 29 60 su anda ben de baska bır yerdeyım ordan yardımcı oluyorum

0 + kabul ediyorlarsa ben gelirim degisim megisim bisiler diyorlsrdi

Gecmis olsun ins Allah sevdiklerine bagislar.
Kan icin de grup farketmez aslinda takas yapiyorlardi en son yalniz normal istenilen disinda bir grup ise bir verdilerse iki olarak geri istiyorlar haberiniz olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar