ACİL kan aranıyor (İzmir)

İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesinde yatan ve bu akşam saat 21:00 da ameliyat olacak bir kardeşimiz için acilen saat 21:00'a kadar B Rh (-) kana ihtiyaç vardır.

yardım edebilecek olanlar 0 535 884 37 53 numaralı telefondan cesur'a ulaşabilirler.

ilginize ve yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.

eğer nete biraz daha önce girebilseydim çok yardımcı olabilirdim :( üzüldüm :( geçmiş olsun umarın ameliyatınız iyi geçer.

Cesur bütün gün bu konu ile ilgili koşturmaktan nete girmeye fırsat bulamadı, sabah hastaneden söylenen hali ile direk açtım topiği,

Kan ihtiyacı halen devam etmekte, yardım edebilecek kimse var ise yarın sabah halen kan bağışlayabilirler.

bu gün yardımcı olan sezi:rendeer: ve metin:rendeer: kardeşlerimize sonsuz teşekkürler :rendeer::rendeer:

eğer nete biraz daha önce girebilseydim çok yardımcı olabilirdim :( üzüldüm :( geçmiş olsun umarın ameliyatınız iyi geçer.
iyi dileklerin için teşekkürler halen geç sayılmaz.
bu gece yada yarın sabah cesura ulaşabilirsen büyük hayır işlemiş olursun dostum.

çok sağolun arkadaşlar yeni geldim ve 4 ünite bulundu sezi ye ve metin kardeşime sonsuz teşekürler bu sabah saat 10.kadar 2 kişi daha kan vermesi gerekiyor allah yardımcımız olsun inşallah ayrıyeten mustafa ya ve gökalp kardeşimede yardımlarından dolayı çok teşekür ederim :pale:

Cesur bütün gün bu konu ile ilgili koşturmaktan nete girmeye fırsat bulamadı, sabah hastaneden söylenen hali ile direk açtım topiği,

Kan ihtiyacı halen devam etmekte, yardım edebilecek kimse var ise yarın sabah halen kan bağışlayabilirler.

bu gün yardımcı olan sezi:rendeer: ve metin:rendeer: kardeşlerimize sonsuz teşekkürler :rendeer::rendeer:

iyi dileklerin için teşekkürler halen geç sayılmaz.
bu gece yada yarın sabah cesura ulaşabilirsen büyük hayır işlemiş olursun dostum.

arkadaşlara haber saldım abi.Aralarından varsa o kan grubuna sahıp kısı gelıp verır ;) tekrar gecmıs olsun

cesur kan gurubunun tutması şartmı yoksa başka kan guruplarıda bagışta bulunup hastahane ile takas yapılabiliyomu?

cesur kan gurubunun tutması şartmı yoksa başka kan guruplarıda bagışta bulunup hastahane ile takas yapılabiliyomu?

takas olmuyor çünkü bu kan biraz zor bulunuyor ve hiç yok ellerinde takas olsaydı çoktan hal olurdu bu sabah ameliyata gircek ve sıcak kan lazım olcak kalp ameliyatı aallah yardımcımız olsun inşallah allah kimseyi hastane kapılarında çaresiz bırakmasın ilgin için çok teşekürler çağlacım ne yapalım sizin gibi dostların canı sağ olsun kaderde ne varsa o olur hayırlısı inşallah :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inş bulunur sımdıden cok gecmıs olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar