Acil Huyosung Yedek Parça

Arkadaşlar Acil Hyosung Yedek Parça Ariyorum.bi Yerde Göreniniz Duyaniniz Varsa Lütfen Bana Ulaşin...

Tşkkürler Kardeş

:pr: TEŞEKKÜRLER KARDEŞ AMA VERDİĞİN SİTEDE SADECE BAYİLER VAR.:salut: AŞŞAĞI YUKARI HEPSİNİ ARADIM, GİTTİM.HİÇBİRİNDEDE BENİM ARADIĞIM PARÇA YOKMUŞ.BULUNMAYAN HİNT KUMAŞIMIDIR NEDİR VALLA BNDE ANLAMADIM.:silent: HER ARADIĞIMDA ALDIĞIM CWP;
-BU PARÇA ELİMİZDE BULUNMUYOR.SORDURUR GETİRİRİZ.(1 HAFTA SONRA)
-YAA SİZİN ARADIĞINIZ PARÇA HİÇBİRYERDE YOKMUŞ CEVABINI ALIYORUM...
NE YAPCAM BEN BU MOTOSİKLETİ YAAA.ELİMDE PATLADI KALDI!!!:pr:

blueyesss hyosung motorun hangi model ve istediğin parça nedir yardımcı olalım.

Global Motor Yedek Parçadan Rahmi beyle görüş yardımcı olur sana
Global Motor tel no: 0212 276 99 00

Fason haber gibi geldi bana biraz daha acık ve net konusulursa iyi olur.. Sonuc olarak almak isteyen arkadaslara kötü bir temsil oluyor

huyosung diye sorarsanız verme ihtimalleri düşük...
Bir de Hyosung olarak sorsanız...:queen:

adam hyosunga sövmüş gitmiş kimdir nedir belli değil, bu gibi olayları ciddiye almamak lazım rakip firmada olabilir gerçek te olabilir kanıt gelene kadar ben gerçekliğine inanmıyorum...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Parçayı almaya Kore'ye gitti heral:mrgreen:

Bi de yarın bakmak lazım. Bence tekrar yazacak.

dişliye bağlı olan lastik ile dişli arasında kalan bölüm.her yere sordum...malesef yok...:salut: :pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Söylemiştim.

Geçmiş olsun kardeş. Madem parçayı 1 haftada getiriyorlar, biraz sabret. 1 ay parça bekleyenler var.

ii de bi hafta sonra adamlarda aradıgınız parça yok cevabı veriyolarmış post u dikkatlice okursanız gözden kaçıyo bnde sırf buyüzden gv250 yi çok beğenmeme rağmen tereddütte kalıyorum zaten motordan şu an için anlamıyorum bide parça sorunu yaşarsam vay halime inşallah şu hyosung kendini biraz büyütürde tr de bizde korkmadan alırız bu makineleri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar