acil gezi planı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar acil bir gezi planı yapalım uzun olsun yatmalı kalkmalı e-erdurun abi baron yapın bişeyler bu sefer kesin gelicem 2 haftadır problem çıkıyo ama bu sefer gelicem hadi yapalım bişeyler :queen:

arkadaşım bu ctesi günü tuzla kartingdeyiz, pazar günü de körfez pistinde yarıştayız. katılacaksan bekleriz.

cenkmenderes, ya iyide ben şöyle uzak bi yerler istiyorum yatmalı kalkmalı kalmalı konaklamalı teklif için teşekkürler :rendeer:

holy_diver
katılıyorum bu hafta sonu istanbulda olasım yok hiç.şöyle kalabalık toplanalım havalı tüfekleri tabancaları alalım çok uzak olmayan ama uzak hissedeceğimiz bi yere gidelim akşam çadırdı kamptı falan 20 gündür bunlar geçiyo kafamdan bi org olursa bana uyar hocam.

mümkünse göl yada ormanı olan sakin bi yer olsun.

pazar yapalım bı gezi soyle en azından sabah gidip aksam döneriz pazartesi is warda ondan diyoom yoksa ayvalık tabiki :flower: fikri olan yok mu karting hic cazip gelmedi acıkcası :thumright:

DOSTUM BEN SISLIDEYIM HOLY DIVER DA CENGELKOYDE BEN UYARIM CUMARTESI OGLENDEN SONRA :king: BOSUM ABI SEN YAP ORG BEN GELIRIM

arkadaslar yapal1m bisey de olmuo iste cumartesi s1nav1 olan var pazar gunu ertsigun is oldugu icin gelmeyen var... ben derim cumartesi c1kal1m gidelim pazar günü aksam1 donelim ama nereye bilmiyorum iste...benim için fark etmez ..

nicthx ucmak dereyi biliyomusun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar 28/08/2005 tarihinde izmit körfez pistinde sinan sofuoğlunu desteklemek için :rendeer: büyük bir ihtimal oraya gideceğim :queen: yarış programı cuma günü açıklanacakmış :thumleft: gelmek isteyen olursa biyerlerde toplanıp gideriz :bounce: gerçi bunu için umararım bir topik açılır kesin durum bu topikte belli olur :rendeer:

PARDON DEGISTIRDIM HEMEN HOLY DIVER HADİ BİYERE GİDEK HERKES Bİ SEY SOYLESIN KARARLATIRIRIZ !!! HADI BIYER SOYLEYIN BEN SOYLUYORUM AGVAYI KACIRDIM BEN OLABILIR MI !!!!! NERESI OLDUGUNU BILMIYORUM AMA HERKES BI SEY SOYLESIN BEN UYARIM

ben agva olayını tavsiye etmem denizi hiç güvenli değil insan rahat yüzemiyor...

kamp olayı nerde olabılır acaba bilmiyorum ki ... su gecenlerde gidilen yalıköy güzel görünüyo ama

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
freeozkan çatalca yeniköy ormanlının denizi çok temiz :bounce: kumdan denize girince 2 adımda boyuna geliyor su çok derin :queen: bide oaralarda çadır hiç göremedim kamp yapılırmı yapılmazmı :flower: onuda bilmiyorum :rendeer:

yalıköy yakın ve sakin güzel bi yer gibi görünüo fotolardan da kamp olayını nasıl naaapcaz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar