ACİL FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabii stella bi adın lafı olmaz. :cat: aslında has izmirlilere ege ve efe adları da çok yakışıyor bee... yalnız sevgili stella, bizim müstakbel oğlanın soyadı BORA olacak!!! yaaaaaaaaa...
RÜZGAR BORA... nasıııııl??? :bounce:
neyse allah analı babalı büyütsün de en önemlisi o... :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
EgeKnn' Alıntı:
ramina' Alıntı:
ARKADASLAR KOSKOCA ADAM BİRAZ SAYGILI OLUN YA SAKİN OLUN

sevgili dostum akıl yaşta değil baştadır diline de eline de aklın hükmeder bilmem anlatabildimmi bu arada ebrucum benim isim önerim YAĞIZ olay bitmiştir abi... :p

kenancım yağız ismide kulağa çok hoş geliyor yarın taneri doğumdan sonra arayıp burda paylaşılan isimleri onada ileteceğim artık onlarda kulaklarına hoş gelen anlamlarını beğendikleri ismi yakaladıklarında küçük bebişlerine seçecekler
bu yüzden hala fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar :rendeer: daha doğuma yaklaşık 24 saat var :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kaskkafa' Alıntı:
tabii stella bi adın lafı olmaz. :cat: aslında has izmirlilere ege ve efe adları da çok yakışıyor bee... yalnız sevgili stella, bizim müstakbel oğlanın soyadı BORA olacak!!! yaaaaaaaaa...
RÜZGAR BORA... nasıııııl??? :bounce:
neyse allah analı babalı büyütsün de en önemlisi o... :flower:

RÜZGAR BORA

kesinlikle çok güzel geliyor kulağa allah hayırlyısını nasip etsin inşallah arkadaşım bizede en kısa zamanda bebeği zevmek nasip olur umarım :)

bende soyad henüz netlik kazanmış değil malum eşimin soyadını taşıyacağım ilerde ya :) bir ihtimal var soyad konusunda ve rüzgar isminin yanında çok hoş geliyor kulağa ama tabi nasip kısmet :)

yağız benim büyük oğlumun ismi inanılmaz güzel tavsiye ederim

alp doğukan yagız poyraz yılcan(ÇOK NADİRDİR)ÇAĞLAYAN BİZ ÇOK ZORLANDIK SON DAKİKAYA KADAR KARAR VERİLEMİYOR.

iyide kız mı erkekmi bebek adı bence erek olursa bedirhan kız olursa ebru olsun :flower: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cango teşekküler arkadaşım

nunu ( yani canım fuat abim ) fikirlerin için teşekkür ederim :) :rendeer:

CANGO' Alıntı:
STELLA, EGEKNN :rendeer: :rendeer: :rendeer:

kardeşim bir mukabele :cherry: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini ve politik yazilar yasaktir.
- Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir.
- Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
+****************************************+

devamı halinde başlık kilitlenecektir seviyeyi koruyalım lütfen

federal kardeşim, Satılmış batı karadenizde çok yaygın biri isimdir. Allah'a Satılmış anlamındaymış. Askerde Satılmış isimli bir arkadaş vardı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
SAVASXXL' Alıntı:
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini ve politik yazilar yasaktir.
- Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir.
- Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.

ne yazdığını bilmiyorum ama lütfen daha dikkatlli ol
çünkü benim açtığım bir topiğin böyle bir sebepten kilitlenmesini istemiyorum

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
+****************************************+

devamı halinde başlık kilitlenecektir seviyeyi koruyalım lütfen

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne yazdığını bilmiyorum ama lütfen daha dikkatli ol savasxxl
çünkü benim açtığım bir topiğin böyle bir sebepten kilitlenmesini istemiyorum bu bana göre değil burdan beni bilenler bilir

gaffar, ilk defa duydum , hayret ya satılmış diye isim mi olurmuş ne diyiim...

Bahadır***
Taha
Çağatay
Bozkurt
Atlıhan
Tarkan
Batuhan
Kaan
Doğukan

ben tercihimi birinciden yana kullanırdım :mrgreen: isim de ÇOK ÇOK önemli deil aslında(bunu sende biliyosun zaten stella) bahtı güzel olur inşallah.

bunlar da anneye benden :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Ömer ismini severim sayfaları okumadım ama belki söleyen olmuştur bu arada adım evren kendi ismini sölemiş demesin millet :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
fatih
:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar