Acil Fikir yardımı lütfen.

kawasaki er6f bence cok daha ii bende işe basladığım zaman ilk bundan alacam ve 2. el düşünüom ama yine sen bilirrsin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her kese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, ama race dışında bir motor alırsam içimde kalır gibime geliyor, hyo dan başkasına da gücüm yetmiyor, zaten motoruda beğeniyorum, ikinci el 650 de Allah izin verirse, olmazsa sıfır 250 inşallah teşekkürler tekrar

ucolak 3 bin fazla çek temizinden Honda cbr 600 f yada 600 rr al bu motorlar seni tatmin eder.

Her kese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, ama race dışında bir motor alırsam içimde kalır gibime geliyor, hyo dan başkasına da gücüm yetmiyor, zaten motoruda beğeniyorum, ikinci el 650 de Allah izin verirse, olmazsa sıfır 250 inşallah teşekkürler tekrar

anlaşıldı sen bi yığın para verip sonra kafasını duvara vuranlar kervanında yerini ayırttırmışsın.:farao:

selam arkadaslar arada sırada bakabiliyorum forumlara
bana da japon harici motor mantıklı gelmıyor
tabıkı son karar binicilerin

bındıkden sonra karar vermesını sıddetle onerıyorum cunku bende motor almadan once kafayı cbr takmıstım arkadasın kıngıne bındım kıngı aldım daha ser daha guzel ses olarak falan (bınmesı gerek)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar