Acil Ducati Desmosedici RR arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kazasız, en fazla 5000km de, acil, ikinci el(veya sıfır) Ducati Desmosedici RR arıyorum.

En fazla 70000euro verebilirim, lütfen sadece ciddi satıcılar kontak kursun.

Murat abi elimde var bitane hemde şok şok 64 ytl =))

7633641_124630_drva574.jpg

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
allah daha çok versin 2 tane al:cat: ama acele etme

Eger bu konuda ciddi isen benim ile kontaga gec , bu motorlarin bazilari ilana girmiyor saticilar kendi iclerinde veya klup uyelerine satiyor sadece. Sana bulma sansimiz var sanirim. Turkiye ye giren ve satilan tum ducatilerin listesi mevcut.

Son düzenleme:
Bende geçenlerde aldım bir adet desmo. Baktım gitmiyor, Transalp bundan daha bir iyi, daha bir canavar. Yolda atlı arabalı çingenler dalga geçmeye başladı gitmiyor apla motorun diye...Bozuldum bende geri iade ettim İtalyanlara. Bir de çemkirdim ne biçim SS yapıyorsunuz , enduro bile buna 10 basar diye... Sonra gittim Transalp aldım, dedim oh be hayat varmış. ::zencii::

Yani Desmosedicimi yeni attım daha elimde yok ama çok güzel kontak kurabilme kabiliyetine sahibim istersen.:queen: ::fool:: ::148::::jester::::xtongue: ::151::

aYe Abi almanyada.

55.000€ du sıfırı. Türkiyeyede nasıul getirtirsin bilmem cunku yok dıe bılıorum :S

Arkadasimiz ciddi motor ariyor sanirim fakat millet geyige aldi her zamanki . yazik...

Rakam biraz uçuk olunca bizim sitedeki arkadaşlar sıyırdı.Normaldir.Mesela banada ciddi ciddi yüksek geldi rakam.Bu sitedeki arkadaşlar biraz daha mütevazi.:)Geyik olarak algılama Muratı sevdikleri için takılıyorlar.

www.yeniresim.com_-_Motosiklet_Resimleri_-_Ducati_Desmosedici_RR_2008.jpg

Yakışır sana Murat abim, inşallah bulursun hayırlısıyla... :cat:

y2k nın bir küçüğü bu arkadaş galiba satılık da yok Türkiye'de sanırsam:pale:
60000$ +kdv +ötv hiç hesaplamıyım:farao:

GKN

bende var sağa yatmış, karenaj ve alternatör kapağı boyalı.. ayna ya kaynak attırdım orjinal i yoktu :p

umarım bulursun, ki bulamassan spor motoya gidip kemal abiyi bul..
o seni ithalat sorumlusuyla görüştürücek muhtemelen (sanırım harun beydi)
söylentilere göre 250 adet desmosedici nin tamamı sahibini bulduğu için ve yüksek bi talep olduğu için 2. seri 250 üretiliyormuş.. belki sanada kısmet olur:wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar