Acil cevaplariniza ihtiyacim var

Merhabalar. Günaydın. 2 gün önce motoran spada xray aldım. Perşembe günü teslim edicekler. İlk 0 km motorum oldugu icin sorularim var. Once sigorta yaptirip daha sonra ruhsatimi cikartiyoruz islemler nasil oluyor. Birde vize yapiliyormu yeni alinan motora? Hemen yaptirmak zorundamiyim? Çok masrafli gunler yakinda :(
Teşekkür ederim.

Motosikleti
BWS 100
Vize yapılmıyor.
Ruhsat sigorta işi nasıl oluyor bilmiyorum. Hiç sıfır motosikletim olmadı. :cherry:
Ama ikinci el alınca; sigorta yaptırmadan, ruhsat gelmiyor veya alamıyorsun.

Sayın kaancnynr,

Öncelikle motosikletinizi satın aldığınız bayinin verdiği fatura ve diğer evrakları alıp sigorta acentesine gidin. Orada sigortanızı yaptırıp emniyete (trafik tescil bölümüne) gidin. Aracınızın tescilini yaptırdıktan sonra size ruhsatınızı ve plaka belgenizi verirler. Plakanızı da aldıktan sonra yeni plakanızı sigorta acentesine bildirirseniz iyi olur. Onlar da yapılan sigorta poliçesine plakayı tanımlarlar. Böylelikle tüm işlemleriniz bitmiş olur. Hayırlı olsun.

noz

Gerekli tüm belgeler satıcı tarafından size verilecektir.Bunlar fatura,uygunluk belgesi,ötv tahakkuk fişi ve ödeme belgesidir.Siz zorunlu trafik sigortasını yatırın ve tüm belgelerinizi teslim edin.Bunlarla birlikte kendiniz için garanti belgesi ve bakım kitapçığı ile kullanıcı el kitabınıda almayı ihmal etmeyin.Güle güle kullanmanız dileğiyle....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar