ACİL - BUGUN ÇALINAN PCX 125 34 LC 2165

sevgi buraya da ilan aç derim trafik radyoya da anons geçiyorlar diye biliyorum

http://www.altinelbiseliadam.com/kategori/motosiklethirsizligi/

çok geçmiş olsun

kağıthane tarlabaşı çağlayan vs o taraflara bak kalabalık git .

Sen çalış çabala biriktir borca gir kredi çek. Motosiklet sahibi oldum diye Sevin. Şeref yoksunu biri gelsin 5 dk içinde motorunu alsin götursun.

Geçmiş olsun umalim da kısa surede bulunsun...
Devlet adaleti saglayamiyor maalesef böyle giderse halk kendi adaletini sağlamaya başlayacak nasıl olurda bu durumu görmezden gelirler..

Maalesef hic umurlarinda bile olmuyor. Ama bir bakanin bir kodamanin bir seyi calinsa kamera olmasa bile şak diye buluyorlar adami. Bu ulkede parasi cok olana adalet var.

normalde o godomanlar için, olay yeri ve etrafındaki her yerin kamera görüntülerine polis tek tek bakıyor, inceliyor, ama motor için bunu yapmıyorlar, avukatın var ise etrafdaki kameraların yerlerine bak, bana yerlerini yaz, yazıyla emniyete gönderip baktıralım diyor tabi bu iş 1 ayı bulduğu için kamera görüntüsü felanda kalmıyor ortada..

Arkadaşlar Sol yanlarda çizik var. Üsküdar Zeynep Kamil den bu gece çalındı. Pcx 125 2014 model Plaka 34 LC 2165. Nolur yayın arkadaşlar karakola gidiyorum şuan. Görenler Faceden haber versin lütfen. 05442046100

Geçmiş olsun, inşallah bulunur.

Zincir kilit branda vs varmıydı üzerinde, nasıl bırakmıştınız?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun sevgi yalnız yanlış hatırlamıyorsam evin önüne park ediyordun ve yeterli güvenlik önlemi yok diye hatırlıyorum hatta uyarmıştık :( etrafta kamera olan yerleri tespit et eşgali belli olursa en azından işin bir nebze kolaylaşır. Tekrar geçmiş olsun.

Evet bende cok uyarmistim kendisini ne bir disk kilidi nede sabit kilit kullanmiyordu.

Ben zaten simdiye calinmadigina sasirip kalmistimki maalesef sonunda calinmis.
Sakalimiz yokki söz dinlensin. Keske beni dinleseydin .simdi yana yakila aramaz bu durumlara düsmezdin.

Acı bir tecrube olmus. Her şerde bir hayır vardir. Belki calinmasaydi bir kaza gecirip ölebilirdinde.

Bundada bir hayır vardir elbet.

Gercekleri görmene yardimci olmustur en azindan bu aci tecrubeler. Yolda gordugum tum beyaz psx lerin plakalarina bakiyorum özellikle eyup kagithane gultepe okmeydani her yeri talan ettim .
sahibindendeki yeni verilmis ilanlari inceledim.
6 7 tane beyaz pcx gordum ancak plakalari eslesmiyordu. Psx in daha detayli yakin cekim fotolari lazim. Cunku hirsizin ilk yapacagi sey zaten plaka degisikligidir.

Çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce bulunur. Ama yazılanları okuyunca hayret de etmiyor değilim, hala istanbul gibi bir şehirde motorunu kilitlemeden bırakanlar mı varmış? diye...

Memleketin hali ortada arkadaşlar, 1 değil en az 2 veya 3 kilit + alarm takmak gerekiyor artık. Aman diyeyim herkese ibret olsun bu olaylar. Bundan sonra daha dikkatli olalım, hepimiz üzülüyoruz bu haberleri gördükçe, o kadar emek ver al, şerefsizin biri 5dk da çalsın. Yazık...

Hepiniz haklısınız ne diyim :( teşekkürler desteğiniz için.

Sti

Gecmis olsun,umarim motorunuzu bir yerde bulurda tekrardan yollara donersiniz.

Teşekkürler. 3. Gün bitiyor gelişme yok. Neyi bekliyorsam :(

Teşekkürler. 3. Gün bitiyor gelişme yok. Neyi bekliyorsam :(

Otoparkları bol bol gezmenşzde fayda var bazen motoru bırakıp gıdebılıyorlar kaza yapıp kacabılıyorlar polis cevirmesi görüp bi kenara bırakıpda gıdebılıyorlar bunların gerı bıldırımı kısa vadede olmuyor mumkun mertepe yedıemınler de gezılmelı oraya numara bırakılmslı eger o plakada yada plakasız o model arac gelırse haber verırler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar